Flyp.me: de crypto exchange zonder account - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Flyp.me: de crypto exchange zonder account

Flyp.me

Flyp.me, de crypto-exchange zonder account, introduceert een nieuw ontwerp voor naadloze instant-uitwisselingen

Flyp.me, de crypto-exchange zonder account, heeft zojuist zijn nieuwe ontwerp uitgebracht. De Flyp.me-accountloze wisselaar werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en richt zich op privacy, eenvoud en snelheid en heeft nu meer dan 30 munten en penningen.

Flyp.me, gemaakt op basis van een sterke set van waarden door een team dat sinds 2012 op bitcoin heeft gebouwd, levert op de snelste, veiligste en meest private manier cryptocurrencies rechtstreeks in uw portemonnee. Het nieuwe ontwerp gaat een stap verder en maakt het gemakkelijk om crypto te kopen en verkopen.

Als u uw crypto wilt uitwisselen met Flyp.me, hebt u geen registratie, e-mail of account nodig. En waarom zou je het op een andere manier willen? Slechts één klik om naadloos en direct in te wisselen. U hebt altijd de controle over uw privacy en privésleutels. Het is zo eenvoudig, net als het verzenden van een transactie vanuit uw portemonnee.

Flyp.me, een stap voorwaarts

“We hebben verbeterd hoe we het Flyp.me-verhaal vertellen door middel van afbeeldingen, woorden en toetsaanslagen.We geloven dat het nieuwe Flyp.me-ontwerp een belangrijke stap voorwaarts is in uiterlijk, functionaliteit en bruikbaarheid.” Probeer het zelf! “, Zei Francesco Simonetti, CEO of Flyp.me.

Met het nieuwe ontwerp blijft Flyp.me trouw aan zijn kernwaarden terwijl het een nieuwe ervaring biedt voor beginners en experts, hodlers en traders.

De Flyp.me accountless exchanger en de FYP Token zijn geboren om privacy te beschermen, decentralisatie te bevorderen, het eigenaarschap van de basis te ondersteunen en een gemeenschap te stimuleren die in consensus gelooft.

Deze waarden drijven het team naar voren en houden hun betrokkenheid bij de crypto-community zeer hoog. Laten we niet vergeten dat dit dezelfde mensen zijn die HolyTransaction hebben gelanceerd, de eerste multicurrency-webportemonnee in 2014.

Flyp.me biedt zijn API ook aan voor bedrijven om cryptocurrencies overal en altijd te accepteren en zo hun omzet te verhogen. Met de lancering van het nieuwe ontwerp zijn nieuwe API-aanroepen en -statussen toegevoegd.

Hoewel veel UX en UI’s duidelijk zichtbaar zijn, laten we er een paar kiezen om in te duiken.

Gestroomlijnde terugbetaling en klantervaring

Flyp.me vraagt ​​alle gebruikers om een ​​optioneel terugbetalingsadres op te geven voordat ze met de uitwisseling beginnen. Met het nieuwe ontwerp als de centrale wordt geannuleerd. Deze wijziging is gericht op het drastisch verminderen van verzoeken om klantenondersteuning en elke stap zeer intuïtief maken.

Toetsenbordnavigatie en snelkoppelingen

Toegankelijk zijn voor uw toetsenbord bij het openen van een service is voor veel gebruikers van cruciaal belang. Dit geldt voor Flyp.me, als u een hoofdgebruiker bent die in korte tijd meerdere uitwisselingen uitvoert, een gebruiker met een visuele beperking die liever zonder muis werkt. Gebruiksgemak en snelheid zijn belangrijk.

U kunt nu TAB gebruiken om relevante velden te verplaatsen en Shift + TAB om in de tegenovergestelde richting te bewegen. Als je op de munt bent gericht, kun je op SPATIE drukken en dan beginnen met typen om naar een munt te zoeken. Druk op CTRL + Enter om nu naar Flyp te gaan.

  • API-aanroepen en betalingsstatussen
  • API-partners zijn nu klaar om terug te keren naar de API.

Sociale media

U kunt verbinding maken met het team op sociale media.
https://t.me/flypme

https://facebook.com/flypme
Officiële site: Flyp.me