Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Feathercoin kopen direct met iDEAL of op een exchange

Feathercoin kopen informatie

Feathercoin kopen kan op erg veel verschillende manieren. Het is dan ook een cryptovaluta die al erg lang meegaat. Veel exchanges bieden de munt aan. Je kan FTC ook direct via de betaalprovider iDEAL kopen. Dit is voor de beginner, maar ook voor mensen die snel willen kopen, een zeer goede optie. Het grote voordeel is dat je dan zelf geen wallet hoeft aan te maken, je kan namelijk gratis gebruik maken van een Litebit web-wallet. Dit is niet verplicht. En voor grotere hoeveelheden FTC raden wij ook een andere soort wallet aan. In deze blog belichten wij alle manieren van Feathercoin kopen en leggen we je uit welke Feathercoin wallets je kan gebruiken. Lees ook de FTC informatie en bekijk de Feathercoin koers.


Welke FTC wallets zijn er?

Een wallet is een digitale portemonnee waarin je Feathercoin kan bewaren. Je hebt deze in verschillende soorten en maten. Zo kun je een online web wallet nemen bij Litebit. Ook kun je kiezen uit een hardware wallet of een paper wallet. Voor een actueel overzicht van alle soorten wallets, kun je kijken op de officiële website van Feathercoin. Deze kun je hier vinden.

Feathercoin kopen iDEAL

Je kan deze munt direct aanschaffen met iDEAL. Je betaalt dan met euro’s vanaf je bankrekening en krijgt daar FTC voor terug. Dit kan op het moment alleen maar bij de Nederlandstalige aanbieder Litebit (maak nu een gratis account aan). Wij hebben een uitgebreid Litebit stappenplan geschreven. Wist je trouwens dat als je Litebit Credits koopt, je daarna geen transactiekosten meer betaalt tijdens het kopen van Feathercoin? Om FTC te kopen onderneem je de volgende stappen:

  1. Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt of gebruik een Litebit wallet
  2. Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
  3. Kies bovenin de optie FTC
  4. Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of FTC ingevuld worden.
  5. Vul je ontvangstadres in van jouw wallet
  6. Betaal met iDEAL
  7. Wacht af tot de valuta in jouw wallet verschijnt

FTC op een exchange kopen

Ook zijn er meerdere exchanges waarop je deze munt kan kopen. Dit doe je bijvoorbeeld via Cryptopia. Wij hebben voor het kopen en verkopen op Cryptopia ook een mooi stappenplan met afbeeldingen gemaakt. Deze lees je via Cryptopia uitleg. Wil je meteen aan de slag? Ga dan naar Cryptopia toe via deze link. Om dit uit te voeren moet je wel beschikken over Bitcoin of een andere digitale valuta die je op kan sturen naar de exchange. Deze kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Ook interessant
Tron mainnet
Tron (TRX) Mainnet lancering: data en omzetten tokens