FanChain (FANZ): De grootste cryptocurrency in de sportwereld - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

FanChain (FANZ): De grootste cryptocurrency in de sportwereld

FANZ domineert de sportwereld op het gebied van cryptovaluta. De crypto is er niet alleen voor atleten en sportclubs, maar ook voor fans. Het FANZ-ecosysteem groeit ontzettend hard en met hun echte partnerships spreken ze een biljoen dollar industrie aan. Sport is volgens FanChain dé manier om crypto mainstream te krijgen.

Over FanChain

FanChain is een geheel gedecentraliseerd ecosysteem op de blockchain, meer kan je over de crypto lezen in hun whitepaper. FANZ is al verkrijgbaar op verschillende exchanges. FanChain wordt al gesteund door meerdere bekende namen in de sportwereld. Zo steunt David Stern, de voormalige commissaris van de National Basketball Association (NBA), de crypto. Ook heeft hij die steun al meerdere malen uitgesproken in de media, en hij is niet de enige bekende naam met een tomeloos vertrouwen in de crypto.

Forbes: “Former NBA Commissioner Emerges From Retirement To Back Ethereum-Based Cryptocurrency”

FanChain-token voor fans

Als fan heb je de unieke mogelijkheid om jouw token te koppelen aan jouw favoriete team. Je kan namelijk digitale “postzegels” van jouw team of league koppelen aan iedere token. Ook met deze koppeling kan je FANZ gewoon verhandelen en gebruiken buiten het ecosysteem.

Forbes: For the first time ever, football fans will be able to use @FanChain tokens to send Digital Gifts to their favorite NFL Players. Has FanChain just made blockchain totally mainstream? #crypto #blockchain

Fanz ecosysteem

Het ecosysteem van FanChain groeit ontzettend hard. Zo hebben twee grote spelers in de sportindustrie, SportsCastr en FanWide, zich al bij het ecosysteem aangesloten. Over deze twee grote spelers lees je verder in de blog meer. Hieronder vind je een complete lijst van bedrijven, platforms en winkels waar je de FanChain-token al kan gebruiken. Uiteraard zal deze lijst alleen maar langer worden.
– SportsCastr
– FanWide
– FanPrizes
– FanBet

FanPrizes en FanBet zijn twee iets kleinere platforms waarop je kunt betalen met de FanChain-token. Bij FanPrizes kan je onder andere merchandise aanschaffen met FANZ. Ook heb je er teamspecifieke kortingen en bonussen. Bij FanBet kan je meedoen met sportweddenschappen op de FanChain.

SportsCastr en FanWide

SportsCastr is het snelste live-videoplatform met real-time scoreborden. SportsCastr werkt op alle apparaten. Tijdens het kijken naar wedstrijden heb je de mogelijkheid om contact te maken met andere kijkers, ook kan je live chatten met de uitzender. FanWide het grootste fanclubnetwerk ter wereld. Het is een gratis service voor sportfans in de Verenigde Staten. Hiermee kunnen zij game watch-parties voor college- en pro teams vinden in de dichtstbijzijnde restaurants en bars. De hosts in deze restaurants en bars kunnen voor FanWide leden ook promo’s aanbieden. Promo’s zoals kortingen en drink/food specials zijn beschikbaar via de website van FanWide.