Explosieve stijging Bitcoin
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Explosieve stijging Bitcoin

explosieve stijging bitcoin

De Bitcoin tikte onlangs nog kort de 30.000 dollar aan. Helaas kon de munt deze koers niet vasthouden. Maar er is goed nieuws. Analisten voorspellen op korte termijn namelijk een explosieve stijging.

Analyse

Analisten zien een duidelijk patroon in de koers van de Bitcoin. Zo kunnen ze inschatten waar de koers van op korte termijn naartoe gaat. BTC gaat een interessante periode in en lijkt op erg korte termijn een diagonale wave 1 te maken. Dit is te zien aan de duidelijke overlappende wave-structuur die vormt. Na het tellen van het aantal waves komen we tot de conclusie dat we met een impulsieve sequence te maken hebben.

Opvallend is ook dat BTC momenteel support lijkt te vinden op de 61,8% tot 66% Fibonacci-retracement niveaus van de gehele swing high/low. Dit kan een belangrijk moment zijn voor de cryptocurrency en kan wijzen op een potentiële trendomkeer. Naar verwachting gaat BTC zijn sequence afmaken en uitkomen rond de 30.330 dollar in de vorm van een WXY Elliott Wave-patroon. Vanuit daar verwachten de analisten we echter een flinke daling. Binnen enkele dagen bekijken zij de situatie rondom BTC opnieuw en delen ze hun bevindingen.