Exchange Gemini van de Winklevoss-tweeling plant uitbreiding Azië - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Exchange Gemini van de Winklevoss-tweeling plant uitbreiding Azië

gemini exchange
Afbeelding: Gemini.com

De cryptocurrency-exchange Gemini wil uit gaan breiden in Azië. Deze exchange is opgericht door de bekende miljardairs Cameron en Tyler Winkelvoss. De uitbreiding van hun crypto exchange naar Azië moet waarschijnlijk snel gaan. Er is al een nieuwe algemeen directeur voor de regio Azië-Pacific benoemd. Vorig jaar is Gemini al succesvol gelanceerd in Australië.

Nieuw hoofd voor Azië-Pacific voor Gemini

Gemini heeft een nieuw hoofd voor de Aziatische regio aangenomen. Ze hebben gekozen voor een topman met enorm veel ervaring.  Jeremy Ng, die eerder werkzaam was bij Goldman Sachs heeft een rijke ervaring van 20 jaar in Singapore en Hong Kong. Gemini President Cameron Winklevoss zou zijn directe manager zijn, waardoor de lijntjes bij Gemini enorm kort blijven. Cameron zal het hele uitbreidingsproces begeleiden, omdat ze denken samen snel de markt te kunnen veroveren. In een officiële verklaring vertelden de Winklevoss-tweeling dat het aanstellen van een nieuwe algemeen directeur in overeenstemming is met het grotere plan van het bedrijf om hun aanwezigheid in de Azie-Pacific regio uit te breiden. Met Jeremy NG in de hoofdrol zien ze hier veel kansen.

Singapore gekozen wegens gunstig crypto-klimaat

De twee topondernemers vertelden verder dat zij voor Singapore hebben gekozen als toegangspoort voor de Aziatische regio. Singapore staat bekend om zijn redelijk flexibele en pro-crypto-wetgeving. Het bedrijf is van plan gebruik te maken van deze mogelijkheid om de Aziatische markt verder te verkennen. Als alles volgens plan verloopt, zal Gemini ook een crypto-bedrijfslicentie aanvragen bij de financiële waakhond van de regio, de Monetary Authority of Singapore.

Gemini staat niet stil

Gemini heeft de afgelopen tijd twee mijlpalen bereikt. Zo heeft het een deel van het crypto-onderdeel van JPMorgan ondergebracht en Samsung Blockchain Wallet geïntegreerd op hun platform. Helaas is het laatstgenoemde alleen nog beschikbaar voor gebruikers in de VS en Canada.