Home Bitcoin Ethereum kopen met iDEAL of exchange

Ethereum kopen met iDEAL of exchange

DELEN
Ethereum kopen info

Ethereum kopen kan op veel verschillende manieren. Gelukkig voor Nederlanders kan dit gewoon met iDEAL gekocht worden. Wij hebben een stappenplan geschreven hoe je dit het beste kunt doen. In het stappenplan gaan wij er vanuit dat je al wel een beetje weet wat Ethereum en Ether is, wat je er mee kan doen en wat cryptocurrency is. Weet je dat niet? Lees dan de serie artikelen Cryptocurrency voor beginners eens door.

Update: Bitvavo Het is nu mogelijk om Ethereum te kopen bij . Zij hebben sinds kort de ondersteuning voor de Ethereum wallet. Je hoeft dus zelf geen wallet aan te maken. Je kan de Ether wallet in jouw Bitvavo account gewoon gebruiken! Lees ook onze review over Bitvavo eens!

Klik hier om direct Ethereum met iDEAL te kopen!

Ethereum kopen

BTC Direct is een van de grootste en bekendste bedrijven om naast BTC ook Ether te kopen. Je kunt er ook Litecoin kopen. De transactiekosten (fees) liggen erg laag vergeleken met andere aanbieders. Jouw account moet wel geactiveerd worden, maar dit is een snel proces. De support reageert snel bij problemen. Voordat je met het stappenplan aan de slag gaat moet je wel beschikken over een eigen wallet.


  1. Zorg dat je een Ethereum wallet hebt aangemaakt. Wij raden hiervoor de online wallet van MyEtherWallet aan.
  2. Ga naar BTC Direct via deze link
  3. Verifieer jouw account bij BTC Direct (klik op de link om te lezen hoe dat moet)
  4. Log in op je nieuwe account
  5. Klik op de meer informatie knop om te kijken hoe je het account volledig kunt activeren. De informatie staat ook onder dit stappenplan
  6. Na activatie voer je het aantal ETH in dat je wilt kopen
  7. Voer het Ethereum wallet adres in waar je de cryptocurrency op wilt ontvangen
  8. Betaal met bijvoorbeeld iDEAL, overboeking of creditcard
  9. Wacht totdat de Ether in jouw wallet staan

Waar kan je nog meer kopen?

Ethereum is een van de populairste cryptovaluta ter wereld. Je kan het daarom bij honderden aanbieders en op elke exchange kopen. Bij de onderstaande aanbieders kun je deze valuta sowieso goedkoop verkrijgen met iDEAL.

DELEN
Vorig artikelVerschillen tussen Bitcoin en Litecoin
Volgend artikelWaar Litecoin kopen?
BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here