Estudios amazonia als gamechanger in de filmindustrie - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Estudios amazonia als gamechanger in de filmindustrie

#TheFaustFlick & the Film Business Buster ™ Smart Contract

#TheFaustFlick, een komische film, voegt zich bij de Ethereum-blockchain via een Security Token Offering. Een gewaagde zet van estudios amazonia; hun Witboek is een goed bedrijfsplan ondersteund door een indrukwekkend en diepgaand marktonderzoek dat de latente mogelijkheid onberispelijk als volgt wordt geschetst: 8,3 miljoen hispanics frequent bioscoopbezoekers in de VS (ga naar films eens per maand of meer) die hunkeren naar goed verhalen die ze kunnen bevatten en bekende gezichten die rollen spelen waarmee ze zich kunnen identificeren, brachten alleen al jaar in jaar uit al $ 2,3 miljard uit aan de Amerikaanse kassa.

Deze komische film wordt geproduceerd in Argentinië en Venezuela en in eerste instantie in de VS verdeeld in twee verschillende taalversies; de eerste met 80% van de dialoog in het Spaans en de rest in het Engels; en de tweede met 100% van de dialoog in het Engels. In beide gevallen zal Engels worden afgekondigd en niet worden nagesynchroniseerd. Dit alles via het Film Business Buster ™ Smart Contract dat houders van TheFaustFlick (TFF) en FilmBusinessBuster (FBB) token zal verlenen:

  • Toegang tot het scenario, de intentieverklaringen van beroemdheden en alle financiële verslagen van het project ..
  • Stemrechten op vijf (05) kritieke financieringspoorten die het opeenvolgende proces van filmmaken en / of filmbusinesscyclus mogelijk maken.
  • Ontvang eeuwigdurende de nettowinsten van de meerdere inkomstenbronnen van # TheFaustFlick evenals alle andere toekomstige filmprojecten.
  • Sta getalenteerde, maar door de industrie uitgesloten screenwriters toe om screenplays in te zenden voor Estudios Amazonië om recensies, selectie, uitvoerende producten en coproductie te beoordelen volgens een vooraf gedefinieerde criteria, waaronder de kwaliteit van het verhaal, het filmbudget en de doelgroep voor hun doelgroep, onder andere elementen later worden gepubliceerd.

De code voor het Smart Contract van Film Business Buster ™ is open en beschikbaar voor iedereen om te bekijken op github.com/estudios-amazonia/FilmBusinessBuster.

De opkomst van nieuwe technologieën en de groei van onafhankelijke financiering.

In de afgelopen tien jaar is het aantal elektronische apparaten per huishouden ogenschijnlijk toegenomen, waardoor de meeste mensen tegenwoordig meer met elkaar verbonden zijn dan ooit. Binnen deze digitale realiteit is elektronische financiering de afgelopen vier jaar aanzienlijk gegroeid. Onafhankelijke filmproducenten kunnen zichzelf aanpassen en transformeren door gebruik te maken van deze financiële revolutie door lid te worden van blockchain-netwerken.

Het is duidelijk dat estudios amazonia een kwantumsprong heeft gemaakt in deze digitale ruimte met #TheFaustFlick en het Smart Film Contract Buster ™. De Orange Economy, oftewel de culturele en creatieve industrie, zoals het onafhankelijke filmmaken, kunnen hun stakeholders op de juiste manier machtigen door middel van een open, verifieerbaar en controleerbaar Smart Contract, waardoor Win-Win-zakenrelaties mogelijk worden.

Het is dan ook geen verrassing dat uiterst effectieve professionele teams met visionaire en haalbare projecten onlangs een enorm succes hebben afgegeven met Initial Coin Offerings (ICO), Initial Exchange Offerings (IEO) of Security Token Offerings (STO).

Smart Contracts moderniseert en automatiseert het proces voor onafhankelijk filmmaken en filmbusiness door middel van transparantie en betrokkenheid bij haar stakeholders.

Het filmmaken en filmbusinessproces doorlopen zestien (16) volledig geïdentificeerde en controleerbare stadia. Het Film Business Buster ™ Smart Contract, bedacht en ontwikkeld door estudios amazonia, zal een platform bieden voor toekomstige films van Tokenize, waarmee het de eerste filmproducent wordt in het gebruik van blockchain-netwerken om een ​​bestaand en zeer lucratief bedrijfsmodel te optimaliseren. #TheFaustFlick opent de poort voor filmproductie en -distributie, waardoor het digitale ecosysteem wordt versterkt met beproefde en bewezen voorstellen voor deugdelijke waarde.

De beginwaarden van de TFF-token en de FBB-token nemen Ether als de rekeneenheid over.

Het is een veelgebruikte methode onder ICO / IEO / STO in de crypto-ruimte en estudios amazonia begrijpt hoe dit financiële ecosysteem werkt. Door de initiële prijs in Ethereum (ETH) vast te stellen, wordt een stap gezet in de richting van de adoptie van technologieën en hun eigenschappen. Tijdens de voorverkoop en de STO wordt de waarde van elke TFF-token en FBB-token ingesteld op 0,01 ETH, vóór de toepasselijke kortingen, met een minimale bijdrage van 1 ETH tijdens de voorverkoop en 0,15 ETH tijdens de STO.

Tijdens de voorverkoop (april 2019) zullen er 500.000 TFF-tokens beschikbaar zijn met een korting van 50%. Tijdens de STO (mei, juni en juli 2019) zullen er 2.000.000 TFF-tokens zijn met een initiële korting van 25%, tot een korting van 10% aan het einde van deze periode.

#TheFaustFlick wordt het eerste filmproject dat wordt beheerd binnen het Smart Filmcontract van Film Business Buster ™. TFF Token maximun-aanbod zal 10.000.000 deelbare eenheden zijn; respectievelijk, FBB Token maximun aanbod zal 1.000.000 deelbare eenheden zijn.

TFF-tokenhouders zullen voor altijd hun aandeel ontvangen van de 90% van de nettowinsten van #TheFaustFlick meerdere inkomstenbronnen. Bovendien FBB tokenhouders zullen voor altijd hun aandeel ontvangen van 10% van de nettobaten van deze film en van alle nieuwe filmprojecten die door estudios amazonia zullen worden beoordeeld, geselecteerd, geproduceerd en / of gecoproduceerd.

Een filmontvanger van 2 minuten van #TheFaustFlick, geproduceerd met een strikt budget maar met de passie van meer dan 30 mensen, is beschikbaar op thefaustflick.com/#Prototype. Naar schatting zullen tijdens de 90 minuten durende filmproductie ten minste 300 professionals meedoen.

estudios amazonia koos het Ethereum Network voor hun Smart Contract-platform. De volgende contractadressen zijn beschikbaar op hun respectieve websites.

#TheFaustFlick & the Film Business Buster ™ Smart Contract Legal Framework

Beide projecten worden gereguleerd door de Nationale Superintentie van Crypto-Activa en Gerelateerde Activiteiten van de Bolivariaanse Republiek Venezuela, of SUNACRIP (acroniem in het Spaans), toegeschreven aan het People’s Power Ministry voor Industrie en Nationale Productie, en het is volledig in overeenstemming met de Crypto-Assets Integral Systems (CIS) Law, uitgegeven door de Constituency National Assembly op 20 november 2018. Alle belanghebbende partijen in TheFaustFlick Token en de FilmBusinessBuster Token moeten #TheFaustFlick en de film Business Buster ™ Smart Contract WHITE PAPER downloaden, lezen en begrijpen , beide verkrijgbaar bij TheFaustFlick.com, FilmBusinessBuster.com en estudios-amazonia.com.

Contactinformatie en relevante links

  • e-mail – tff@TheFaustFlick.com & fbb@FilmBusinessBuster.com
  • Bedrijfswebsite – https://estudios-amazonia.com
  • #TheFaustFlick web – http://TheFaustFlick.com/
  • #TheFaustFlick White Paper – https://estudios-amazonia.com/TheFaustFlick_WP.pdf
  • Film Business Buster ™ Smart Contract web – http://FilmBusinessBuster.com/
  • Film Business Buster ™ Smart Contract White Paper – https://estudios-amazonia.com/FilmBusinessBuster_WP.pdf