Electroneum

Het is voor ons ongewoon dat een enkele cryptocurrency of crypto-project een eigen categorie krijgt. Voor Electroneum hebben wij eenmalig een uitzondering gemaakt. Dit project is door Edwin vanaf de ICO tot aan de lancering en de herlancering gevolgd. Wij hebben geen aandeel in Electroneum, maar vonden het interessant om deze crypto te volgen van succesvolle ICO tot de populaire valuta die het nu is.

Wat is Electroneum precies?

Electroneum is een fork van de anonieme cryptovaluta Monero. Het project richt zich op de groep mensen die een smartphone bezitten. Dit is een grote groep. Ook vallen hier veel mensen onder in armere landen, die geen bankrekening hebben, maar wel een smartphone bezitten. Populair is de mobiele miner, waarin gebruikers een mining simulatie krijgen. Men krijgt, afhankelijk van de type telefoon, een hash rate toegewezen. Als zij de app open laten en “minen” krijgen zij een aandeel in ETN. Hier wordt vooral in armere landen veel gebruik van gemaakt.

Van ICO tot heden

Je kan in deze categorie de artikelen sorteren van oud naar nieuw. Zo kom je eerst bij het “Dag 1” artikel over Electroneum. Hier lees je wat de munt precies is en wanneer deze gelanceerd werd. Je ziet de moeilijkheden die het onderweg tegenkwam en waarom de lancering uitgesteld werd. Ook lees je wat het cybersecuritybedrijf Hackerone te maken heeft met Electroneum. Wie ETN zegt, zegt dikwijls ook Richard Ells. Deze charismatische CEO van het bedrijf is actief op alle sociale media en houdt de community goed op de hoogte.
Page 1 of 2 1 2

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan