Home Bitcoin Electroneum: Cryptocurrency minen op je mobiele telefoon

Electroneum: Cryptocurrency minen op je mobiele telefoon

2312
0
DELEN
Minen en geld verdienen Android

Vanaf 1 november 2017 wordt de mobiele miner van Electroneum vrijgegeven. Je kunt op je telefoon tot 30 dollar per maand gratis aan ETN verdienen. Het wordt ook wel een mining ervaring genoemd, omdat het echte minen nog steeds op de computer plaats gaat vinden. Je kunt de Electroneum app downloaden voor mobiele toestellen met Android en iOS. De iOS app is vanaf 1 november beschikbaar in de App Store. De Android Electroneum app is al eerder beschikbaar, maar het minen start op 1 november 2017. Kan je niet wachten of wil je meer? Maak dan een gratis account bij Minergate (via deze link) aan en dowload daarna de app. Je kan hier Monero en Bytecoin minen op de smartphone.


Wat kun je met de app?

In de applicatie, tevens wallet (portemonnee) voor je verdiende ETN, kun je cryptovaluta minen. De makers van de app hebben hier een spel van gemaakt. Als je de app gebruikt of open laat staan op de achtergrond, verdien je daar echte cryptocurrency mee. Volledig gratis als je met wifi verbonden bent. De app kost zelf niet veel gegevens als je gebruik maakt van een databundel. Verder kun je met de app:

  • Electroneum ontvangen
  • Electroneum verzenden
  • ETN verdienen

Electroneum verdienen met mobiel mijnen

Volgens de makers kun je tot 30 dollar in ETN verdienen per maand. Een leuk extraatje voor weinig werk. Hierdoor hopen ze dat de applicatie en de currency viral gaat.

Screenshots van de ETN app

Een aantal beelden die al vrijgegeven zijn:

Electroneum minen mobiele telefoon iOS geld verdienen met minen crypocurrency App Electroneum

Waar kun je het verkopen?

Wij hebben een uitgebreid stappenplan over Electroneum kopen en verkopen gepubliceerd.

DELEN
Vorig artikelWat is HODL, HODLER en HODLING?
Volgend artikelHoe kan ik Bitcoin kopen?

BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here