Electroneum: Cryptocurrency minen op je mobiele telefoon - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Electroneum: Cryptocurrency minen op je mobiele telefoon

Minen en geld verdienen Android

Vanaf 1 november 2017 wordt de mobiele miner van Electroneum vrijgegeven. Je kunt op je telefoon tot 30 dollar per maand gratis aan ETN verdienen. Het wordt ook wel een mining ervaring genoemd, omdat het echte minen nog steeds op de computer plaats gaat vinden. Je kunt de Electroneum app downloaden voor mobiele toestellen met Android en iOS. De iOS app is vanaf 1 november beschikbaar in de App Store. De Android Electroneum app is al eerder beschikbaar, maar het minen start op 1 november 2017. Je kan bij Minergate Monero en Bytecoin minen op de smartphone.

Wat kun je met de app?

In de applicatie, tevens wallet voor je verdiende ETN, kun je cryptovaluta minen. De makers van de app hebben hier een spel van gemaakt. Als je de app gebruikt of open laat staan op de achtergrond, verdien je daar echte cryptocurrency mee. Volledig gratis als je met wifi verbonden bent. De app kost zelf niet veel data als je gebruik maakt van een databundel. Verder kun je met de app:

  • Electroneum ontvangen
  • Electroneum verzenden
  • ETN verdienen

Electroneum verdienen met mobiel mijnen

Volgens de makers kun je tot 30 dollar in ETN verdienen per maand. Een leuk extraatje voor weinig werk. Hierdoor hopen ze dat de applicatie en dus ook de currency viral gaan.

Screenshots van de ETN app

Een aantal beelden die al vrijgegeven zijn:

Update 2018: De onderstaande beelden zijn nog niet live in de app. Je kan wel gewoon gratis cryptocurrency minen. Dit is echter geen spelletje geworden. De enige voorwaarde is dat je de applicatie open moet hebben op een mobiele telefoon.

Electroneum minen mobiele telefoon iOS geld verdienen met minen crypocurrency App Electroneum

Waar kun je het verkopen?

Wij hebben een uitgebreid stappenplan over Electroneum kopen en verkopen gepubliceerd.