Digibyte (DGB) kopen en informatie - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Digibyte (DGB) kopen en informatie

DigiByte

Digibyte is een snelgroeiende, openbare en sterk gedecentraliseerde blockchain. Het wordt op dit moment ook wel de langste, snelste en meest veilige UTXO-blockchain van de wereld genoemd. Deze crypto is ideaal voor het beschermen van waardevolle objecten zoals valuta, informatie, eigendom of belangrijke digitale gegevens. Het bestaat uit drie verschillende, belangrijke blockchain lagen. Over deze lagen en over de geprezen veiligheid van deze crypto lees je meer in deze blog.

De applicationlayer

Dit is de eerste laag die het meest wordt gebruikt in het dagelijks leven. Je vindt hier bijvoorbeeld gedecentraliseerde en gecentraliseerde apps die gebouwd zijn op de DigiByte blockchain. Een van deze apps is bijvoorbeeld Telegram. Telegram is de DigiByte berichtenapp die het mogelijk maakt om deel te nemen aan de DigiByte global community. Ook vind je er Smart Contracts.

De digital asset layer

Deze laag zorgt voor de veiligheid van het hele platform. Dit is een digitale byte aan gegevens, een weergave die niet kan worden nagemaakt, gedupliceerd of gehackt. In deze laag worden ook alle transacties geregistreerd.

De core communications protocol layer

Dit is de derde laag van de blockchain lagen. Deze Digibyte laag ondersteunt alle infrastructuur. Het biedt communicatie- en bedieningsprocedures. Elke server, computer of mobiele telefoon die is verbonden met het DigiByte netwerk wordt een knooppunt dat helpt bij het doorsturen van transacties.

Wat maakt DigiByte zo’n veilige crypto?

Als je je verdiept in DigiByte, zie je al snel dat de munt zich wil onderscheiden van andere munten door de garantie van een hogere mate van veiligheid. Ze zorgen er op verschillende manieren voor dat de crypto veiliger is dan veel andere munten. Zo is de DigiByte blockchain verspreid over meer dan 200.000 servers, computers, mobiele telefoons en nodes. Ook maakt DigiByte gebruik van vijf verschillende veilige, geavanceerde, cryptografisch mining algoritmes. Hiermee voorkomen ze mining centralisatie beter vergeleken met blockchains met een enkel mining algoritme. Door DigiShield en MultiShield heeft DGB de meest geavanceerde moeilijkheidsstabiliteit van alle blockchains die er nu zijn in de wereld.

DigiByte kopen iDEAL

Je kan DGB direct met iDEAL kopen bij de aanbieder Bitvavo. Ook bij de onderstaande aanbieders kan deze cryptovaluta gekocht worden.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.