DexAge wint een belangrijke rol bij de eerste aanbiedingen van het tweede kwartaal van 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

DexAge wint een belangrijke rol bij de eerste aanbiedingen van het tweede kwartaal van 2019

De gedecentraliseerde uitwisseling DexAge is een nieuw autonoom en zelfvoorzienend systeem, gevoed door de sociale band tussen handelaars en investeerders die het platform gebruiken. Het handelsmodel van DexAge maakt gebruik van de kracht van gebruikers en kanaliseert het waardoor feedbacksynergieën ontstaan. Het DXG-platform in combinatie met zijn dApp maakt het mogelijk om in een gedecentraliseerd kader te werken; een aanpak die volgers in de community oplevert. Een online-omgeving die is ontworpen om verschillende functies mogelijk te maken, zoals hieronder wordt beschreven. Exploitanten, gebruikers en beleggers vinden een nieuwe concurrent om cryptografische activa uit te wisselen en uit te lenen.

Het biedt ook een interface verrijkt met andere nuances om het gebruik van gedecentraliseerde portefeuilles in de dagelijkse activiteiten te verbeteren. U hoeft niet meerdere registraties uit te voeren of persoonlijke gegevens door te geven aan verschillende externe organisaties. Dit is een van de uitgangspunten van DexAge. In het ecosysteem en via dApp kunnen gebruikers communiceren en hun ideeën delen. Of deel kennis door met elkaar te chatten voordat u een zakelijke transactie sluit.

De gevallen van gebruik zijn meervoudig, in een steeds meer gedigitaliseerde mondiale omgeving waarin bedrijven en mensen met elkaar omgaan. Een dagelijks voorbeeld is vergaderingen, webinars en gesprekken via andere bekende toepassingen. Gedecentraliseerd of gecentraliseerd. Het enkele, gecentraliseerde gezagsmodel dat het hele systeem bestuurt, is achterhaald. Sinds het oprichtende team van DexAge is deze zin aangenomen en wordt de macht gegeven aan de aandeelhouders van DexAge. Dit soort decentralisatie van macht maakt van hen de primaire kracht die de groei en ontwikkeling beïnvloedt. U kunt lid worden van de telegram-community via de volgende link.

DEXAGE DEX TELEGRAM Originele bron – https://dexage.io/ico/images/usp-dex.png

Het platform dat het DXG-token van stroom voorziet, biedt een volledige reeks P2P-functies

Asset escrow is een hot topic in het blockchain-ecosysteem in 2018 en wat we vanaf 2019 meedragen. Zelfs Vitalik Buterin verklaarde zonder aarzeling zijn voorkeur voor DEX-uitwisselingen als een stap vooruit. Gecentraliseerde uitwisselingen zijn fel in het donker voor cyber-bandieten. In tegenstelling tot hun gedecentraliseerde tegenhangers, zijn uitwisselingen met één manager en incidenten vaak het gekozen slachtoffer. Aan de andere kant zijn gedecentraliseerde uitwisselingen niet perfect.

Ze vermijden echter een gemakkelijk doelwit te zijn. In een menu dat decentrale depositodiensten, p2p-chat en DEX combineert, worden provisies tot een minimum beperkt. Deze besparing, in vergelijking met traditionele leensystemen, zal economische rechtvaardigheid genereren. De eliminatie van dergelijke kosten zonder tussenpersonen moedigt alle partijen aan om liquiditeit te verschaffen en leningen 100% crypto te vragen. Het platform, geleid door Preciuous Kenneth W. en Suano Neenwi, voegt zich bij de lijst van opkomende bedrijven in de Blockchain-sector. De kenmerken die worden beschreven in de documentatie gaan verder dan de conventionele handel in een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling.

Handelen op de traditionele manier zal de primaire functie zijn. Een paar implementaties die door het ontwikkelingsteam zijn toegevoegd, zullen echter de uitwisseling door bewaarneming tussen peers vergemakkelijken; elke functie decentraliseren. Het zal ook laten zien dat escrow-handel (Mainnet) in de tweede week van mei wordt gelanceerd, terwijl andere DexAge-projecten later de initiële suite zullen volgen.

De eerste aanbieding van het DXG-token biedt verschillende alternatieven voor de overname

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de initiële verkoop van DXG zijn er meerdere mogelijkheden. De vaste waarde voor het token is $ 0,01, dus de mogelijkheid om mee te doen met de 1000% korting is aantrekkelijk. Tijdens het schrijven en publiceren van het artikel wordt het verkocht voor $ 0,001 (US Dollar – USD). Zodra de eerste aanbieding is voltooid en alle startvereisten zijn aangepast, beginnen de activiteiten. Het DXG-token begint een paar weken voordat het platform wordt uitgebracht in het tweede kwartaal van het jaar te schieten. Het is te zien op zijn routekaart, de eerste twee prioriteiten voor het jaar 2019 vol verwachtingen.

De globale tokenisatie gaat door en repliceert elk handelsgerelateerd aspect. Het blockchain-ecosysteem weeft nieuwe commerciële netwerken zonder tussenpersonen, nieuwe p2p-netwerken. In een progressieve maar evidente overgang, observeren we als ondernemende initiatieven, van gemeenschapsaard, anticiperen op gebruikelijke reuzen van de markt.

Officiële DXG Links

P2P Lending Marketplace.

Transacties die worden uitgevoerd op het gedecentraliseerde platform, zowel voor handelsdoeleinden als voor leningen, zijn ontworpen om te worden gecoördineerd door gedecentraliseerde depositodiensten. Dit punt is ontwikkeld op basis van veilige, intelligente contracten in de blockchain. Voor meer informatie over dit punt, raden we aan het Witboek aandachtig te lezen.

Door gebruik te maken van verwijzingsschema’s, uitzetten, stemrecht en portefeuillediversificatie, zal het platform zijn stakeholders en lea versterken d tot zijn massale acceptatie.

De leningmarkt zal naar verwachting verschillende voordelen opleveren; in principe stimuleert het het houden van tokens in het eigendom van belanghebbenden. Deze beweging veroorzaakt tijdelijke schaarste door ze tijdelijk uit de circulatie te verwijderen. Aan de andere kant genereert de vraag naar krediet gevallen van gebruik en toepassing van het platformtoken. Dit zorgt voor een geldsnelheid die naar verwachting een uitstekende prestatie zal bieden tijdens het wachten op feedback en het oplossen van kleine fouten.

Binnenkort zullen meer uitwisselingen DXG vermelden met toegevoegde waarde, liquiditeit en gemakkelijke toegang tot het token

Naar behoren gecontroleerde slimme contracten zullen de gedecentraliseerde warehousing-diensten coördineren. Via Smart contract bieden robuuste gecentraliseerde netwerken zoals Ethereum een ​​kostbare kwaliteit; 24/7 functionaliteit en rigide naleving van overeengekomen zinnen. Tegelijkertijd vereist automatisering met code een niet-verontreinigd systeem, adequaat gecontroleerd en zorgvuldig getest.

Omdat het kernteam van DexAge de overeenkomst voor de aanbieding in LAtoken heeft bevestigd. Dus na de verkoop en het afronden van de Bounty / Airdrop-deals van het DXG-token zal in LAtoken worden onderhandeld. Naast LAtoken en Bitcratic (DEX), is het ook zo dat er momenteel onderhandelingen gaande zijn met andere beurzen / tassen voor de aanstaande lijst van het DXG-token.

Documenten en meer details op de onderstaande links