Deelname aan het IEO van CMA-project op IDAX (www.idax.pro) is een geweldige investeringsmogelijkheid die u niet mag missen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Deelname aan het IEO van CMA-project op IDAX (www.idax.pro) is een geweldige investeringsmogelijkheid die u niet mag missen

CMA

CryptoMarketAds.com is het eerste fundamentele product. Het is een nieuwe marktplaats die alle crypto-reclame- en marketingproblemen oplost door crypto-marktuitgevers (influencers, sociale media, marketingbedrijven, enz.) En adverteerders (crypto-bedrijven) op één plaats te verbinden (marktplaats werkt al en heeft meer dan 600 aanbiedingen) te koop binnen 7 weken na de lancering). Dit zal crypto-bedrijven ook helpen hun gedecentraliseerde marktplaatsen te promoten die ze zullen bouwen met andere CMA-producten.

Om een ​​gedecentraliseerd ecosysteem voor marktplaatsen te creëren, zal het CMA-project extra nieuwe producten ontwikkelen: nieuwe blockchain voor marktplaatsen (“internet van goederen en diensten” om elke marktplaats zijn bedrijf op de blockchain te laten plaatsen), ICO-platform voor marktplaatsen (om nieuwe / oude marktplaatsen te verhuren krijg financiering), de visuele drag & drop marketplace builder (om iedereen zijn eigen decentrale marktplaats te laten bouwen).

CMA is ook ’s werelds eerste IEO gedecentraliseerde marktplaatsecosysteemproject. De IEO zal worden gehouden op IDAX en ten minste 6 toonaangevende beurzen geleidelijk en na voltooiing zal een vermelding op ten minste 8 beurzen.

Vanwege de eenvoudige en veilige IEO op IDAX, kunt u gemakkelijk deelnemen na registratie.

Op 5 juni, 13:00 (UTC + 8) verstrekt IDAX CMA (CryptoMarketAds) token via een eerste ruilaanbod. Met speciale voorwaarden voor deelnemende gebruikers: tot 28% bonussen tijdens de eerste ronde.

Het CMA-project stelt totaal 160.288.000 CMA (CryptoMarketAds) -tokens beschikbaar aan IDAX-gebruikers in IEO.

Officiële aankondiging: https://idax.zendesk.com/hc/zh-cn/articles/360028837471-IDAX-Foundation-new-project-CMA

Over IDAX (www.idax.pro)

IDAX is een internationaal uitwisselingsplatform dat afkomstig is van GBC (Global Blockchain Research Center). IDAX werd opgericht in 2017 en bereikte binnen enkele maanden de Top 10-uitwisselingen van CMC-ranglijsten. IDAX biedt gebruikers over de hele wereld een handige, veilige en snelle digitale cryptocurrency-transactieservice.

Na de lancering van de Foundation in januari 2019 heeft IDAX meer dan $ 10 miljoen opgehaald bij particuliere beleggers en biedt het nu IDAX-gebruikers de mogelijkheid om het BTD-project te ondersteunen door BTD (BitDisk) tokens aan te schaffen.

In het afgelopen jaar hebben veel blockchain-projecten de zogenaamde openbare verkoop van tokens georganiseerd zonder een gelijktijdige vermelding op een openbare beurs, waardoor de kans op fraude en beveiligingsproblemen groter werd. Als een van ’s werelds toonaangevende beurzen, waardeert IDAX elke gebruiker en gebruikt verschillende manieren om investeringswaarde voor gebruikers te creëren, zoals het selecteren van uitstaande projecten en gebruikers te helpen deelnemen aan IEO, en onze relatie met gebruikers vanuit een langetermijnperspectief te handhaven.

Over CMA (https://www.cryptomarketads.com)

Op basis van biljoenen marktwaarde van wereldwijde markten verwelkomt CMA wereldwijde marktplaatsen en gebruikers die een CMA blockchain-knooppunt kunnen worden door in de nabije toekomst CMA-munten uit te zetten. Door samen te werken met alle knooppunten van het hele netwerk, zal CMA gespecialiseerde blockchain vormen voor marktplaatsen, om een ​​hoge hoeveelheid verificatie van transacties te garanderen, gekenmerkt door wereldwijd gedistribueerd, altijd aan, nooit uitgeschakeld, remote ramptolerant, veilig en oneindig schaalbaar capaciteit.

CMA-project helpt elke marktplaats, beginnend met een kleine lokale marktplaats tot een grote zoals aliexpress.com om hun zaak op CMA blockchain te zetten. Tegelijkertijd krijgen de knooppunten overeenkomstige CMA-munten volgens de uitgebreide bijdragen aan de stabiele werking van het hele netwerk. Het incentivepunt van CMA vertegenwoordigt de totale transacties van het hele netwerk. De totale hoeveelheid CMA is beperkt en een deel van CMA zal worden vernietigd tijdens het operatieproces, daarom bezit het een krachtige en inherente waardegroei-impuls.

Iedereen en overal ter wereld zal zijn eigen marktplaatsen bouwen met behulp van deze eenvoudige visuele tool – visuele, decentrale marketplace builder. Vanaf het werk thuis moeders tot grote bedrijven.

Na het bouwen van een eigen marktplaats, zullen mensen geld inzamelen met CMA-munt voor de nieuwe marktplaatsmarketing en -operaties – ICO-platform voor marktplaatsen.

Voor crypto-advertenties en marketing zullen mensen de marktplaats CryptoMarketAds.com gebruiken om fondsen te werven voor hun nieuwe marktplaats en nieuwe gebruikers te werven. Uitgevers op de marktplaats blokkeren maximaal 5 miljoen munten om 50% korting te krijgen op kosten. (1000 uitgevers = 5 miljard tokens op slot, enorme schaarste)

Vanaf april 2019 trekt CryptoMarketAds, dankzij de mogelijkheid van IEO, nieuwe gebruikers aan dankzij de snelgroeiende ontwikkeling, die het CMA-project naar een snelle groei brengt.

Tegen december 2019 zal CMA uitbreiden naar veel nieuwe landen – Azië, Europa, Amerika.

Tegen juni 2020 zal TestNet van de nieuwe blockchain worden gelanceerd.

Tegen oktober 2020 lanceert CMA nieuwe blockchain en verwisselen van CMA-token naar CMA-munt.

Dit ecosysteem maakt van de CMA-munt een van de zeldzaamste met een zeer gespecialiseerde bruikbaarheid. Het zal veel handelaren, bijdragers en houders aantrekken.