De vijf beste Binance Coin (BNB) wallets op een rij - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

De vijf beste Binance Coin (BNB) wallets op een rij

Binance Coin BNB Wallets

Binance coin heeft een lange weg afgelegd sinds de succesvolle ICO. De coin wordt niet alleen erg veel gebruikt op de exchange Binance als liquiditeitstoken, maar ontwikkelaars zijn ook bezig met het ontwikkelen op de blockchain van BNB. Het handelsvolume van BNB is dan ook elke dag weer gigantisch. Veel mensen investeren of willen investeren in deze valuta. Als je investeert in Binance Coin (BNB) is het verstandig om de crypto te bewaren in een juiste wallet. Hieronder vind je de vijf beste BNB wallets van dit moment. De BNB-wallets staan in willekeurige volgorde weergeven. Let op: De meest veilige manier om crypto op te slaan is in een hardware wallet.

Top 5 Binance Coin wallets op een rij

Voordat we in de BNB-portefeuilles duiken, is het vermeldenswaard dat BNB een ERC-20-standaardtoken was. Dit betekent dat u het in elke Ethereum- compatibele portemonnee kunt bewaren .Met de overstap naar een native Binance Coin-blockchain werd BNB echter BEP2-standaard. Wallet-ondersteuning voor BEP2 is niet zo uitgebreid als die van Ethereum, maar het is nog steeds behoorlijk indrukwekkend. Bovendien betekent dit ook dat als u een munt hebt die BEP2 is, deze op de onderstaande portefeuilles kan worden ondersteund.

Ledger Nano S (Hardware Wallet)

De Ledger Nano S is de meest populaire hardware wallet van dit moment en wij begrijpen wel waarom! Deze ledger biedt een uitstekende beveiliging, waarin je niet alleen BNB kan opslaan, maar ook veel andere crypto. Een ander ding dat gebruikers van deze hardware wallet waarderen is het gebruiksgemak. Je kan deze wallet gewoon op de USB-poort van een computer aansluiten en aan de daarna direct slag gaan. Het is ontworpen om te worden gevoed door de computer wanneer het is aangesloten, dus je hoeft nooit een batterij te vervangen. De veiligheid van uw geld wordt gegarandeerd door alle privésleutels offline op te slaan waar ze nooit toegankelijk zijn voor hackers. De Ledger Nano S is een hele veilige manier van het opslaan van Binance Coins (BNB).

De Trust Wallet (Mobile Wallet)

Trust Wallet is de officiële cryptocurrency-portemonnee van Binance, dus je weet dat het goed werkt met BNB-munten. Afgezien daarvan biedt het ook ondersteuning voor Ethereum en bijna alle ERC-20 tokens. De Trust Wallet ondersteunt ook alle andere toonaangevende cryptocurrency-protocollen, zodat het kan worden gebruikt om Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) , Tron (TRX), Monero (XLM) en vele anderen op te slaan. Als we de beoordelingen in de app-winkels wat nader bekijken, lijken de gebruikers erg blij met deze mobiele BNB wallet. Het heeft meer dan 10.000 beoordelingen in de PlayStore met een gemiddelde van 4,6 sterren. In de iTunes store heeft het bijna 4.000 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van 4,8.

Binance Chain Wallet (Web Wallet)

De Binance Chain Wallet is de officiële portemonnee voor Binance en de BNB-munt. De portemonnee is rechtstreeks geïntegreerd met de Binance DEX en biedt je niet alleen de mogelijkheid om BNB op te slaan, maar ook andere munten. Wanneer je een nieuwe portemonnee maakt, ontvang je een keystore-bestand en moet je een wachtwoord instellen. Beide stappen zijn erg belangrijk voor toegang tot de portemonnee, zorg ervoor dat beide veilig zijn.

Atomic Wallet (Desktop & Mobile)

De Atomic Wallet belooft beveiliging van wereldklasse voor BNB en andere cryptocurrency-fondsen, zolang je de richtlijnen van de portemonnee volgt voor het instellen en gebruiken ervan. De Atomic Wallet biedt non-custodial opslag van BNB, zodat je ze op een gedecentraliseerde manier kunt beheren. Atomic Wallet biedt ondersteuning voor BNB en voor meer dan 500 andere cryptocurrencies, hiermee kun je crypto opslaan, kopen en verkopen. De portemonnee is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux desktopbesturingssystemen en voor Android en iOS mobiele besturingssystemen.

Atomic Wallet BNB

Coinomi-portemonnee (desktop en mobiel)

Coinomi werd jarenlang beschouwd als een van de beste mobiele portefeuilles en onlangs hebben ze een desktopversie van hun populaire portemonnee toegevoegd. Zowel mobiele als desktopversies kunnen worden gebruikt om BNB en meer dan 1500 andere cryptocurrencies op te slaan. De mobiele versie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en de desktopversie is uitgebracht voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. Coinomi is geïntegreerd met Changelly en ShapeShift, evenals een aantal DEX’s waarmee je BNB snel en gemakkelijk kunt omwisselen voor een aantal andere cryptocurrencies. Bovendien heeft de Coinomi-portemonnee tal van andere functies, zoals cross-chain betalingen met één klik, verbeterde privacy, cold staking en vele andere.