De top 3 cryptocurrency YouTube kanalen van Nederland
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

De top 3 cryptocurrency YouTube kanalen van Nederland

Youtube Logo

Naast het checken van je wallet en het in de gaten houden van koersen, wil je misschien ook op een andere manier op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de cryptowereld. Er zijn tal van nieuwssites die over crypto schrijven, maar ook YouTube staat vol met cryptocurrency content wat dagelijks wordt aangevuld. Wij zetten de top drie cryptocurrency YouTube kanalen van Nederlandse bodem voor jou op een rijtje.

3. Crypto Michaël

We trappen onze top drie af met Crypto Michaël. Beroemd én berucht, dat is de beste manier om Michael van de Poppe te omschrijven. De meningen over Crypto Michaël zijn verdeeld. Michaël is vrijwel altijd kritisch en eerlijk, hij geeft altijd zijn mening. Iets wat niet iedereen kan waarderen. Toch verdient hij absoluut een plaats in onze top drie.  Zijn YouTube kanaal – wel in het Engels – biedt heel veel leerzame informatie over crypto en alles wat daarbij komt kijken. Deze informatie is handig voor zowel beginners als voor experts. Met ruim 165 duizend abonnees op zijn kanaal, kunnen we zeggen dat Crypto Michaël op een verdiende derde plaats staat.

https://www.youtube.com/c/CryptoMicha%C3%ABlNL

2. Doopie Cash

Doopie Cash beheert één van de grootste cryptoplatformen van Nederland. Ook op YouTube doet Doopie Cash het goed: het kanaal heeft maar liefst 100 duizend abonnees. In de video’s worden diverse onderwerpen besproken, je kunt er alles leren en over traden, beleggen en investeren. De video’s worden zo ingestoken dat ze je kennis bijbrengen over technische analyses. Op het kanaal kan de beginnende cryptotrader terecht, maar is er ook genoeg te zien voor de gevorderde trader.

https://www.youtube.com/c/DoopieCash

1. Madelon Vos

Op nummer één in ons lijstje staat Madelon Vos, ook wel bekend als Misss Bitcoin. Vos houdt zich, als een van de weinige dames in de cryptowereld, al een aantal jaar staande. Ze publiceert wekelijks meerdere video’s op YouTube en heeft het daarin over haar kennis van economie, de Bitcoin en andere crypto. Haar doel is complexe materie zo begrijpbaar mogelijk uitleggen, zodat het voor vrijwel iedereen toegankelijk is.

Inmiddels heeft haar YouTube kanaal 97,4 duizend abonnees, daarom staat ze in onze top drie op nummer één.

https://www.youtube.com/c/MisssBitcoin