De hardste dalers op de cryptomarkt - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

De hardste dalers op de cryptomarkt

Crypto wallet BCAC

De cryptomarkt beleeft ups en downs. Waar de markt vorige week groeide naar het hoogste punt sinds juni 2022, was het overgrote deel de dag erna weer roodgekleurd. Het zijn geen extreme dalingen, maar wel bewijs dat de markt nog steeds heel onzeker is. We hebben de hardste dalers voor jou op een rijtje gezet.

Bitcoin onder 28.000 gezakt

Bitcoin zakte recentelijk naar de $27.800 dollar. Het is een telkens kelderen en weer opklimmen voor Bitcoin. De koers komt uit rond $27,290 en staat 2,2% in de min.

Ethereum gedaald onder $1.900

Waar Ethereum eerder nog hard leek te stijgen door de mogelijke hype rondom de Ethereum update, staat het toch weer in de min. De koers piekte eerder rond $1.925, maar zakte weer terug naar $1.880. Ethereum staat 1,6% in de min.

Dogecoin zakt het hardst

Dogecoin, Ripple en Pokadot zijn de grootste dalers van het lijstje. Dogecoin zakte met 5,6% naar $0,091, Ripple verloor 3,8% van zijn waarde en Polkadot zakte met 3,3% naar $6,3. Het zakken van de Dogecoin koers heeft mogelijk te maken met het nieuws wat van Twitter vandaan komt. Twitter had het logo in de app aangepast naar het logo van de Dogecoin. Dat nieuws kwam op hetzelfde moment als Elon Musk die verwikkeld is in een rechtszaak. Gedupeerden zouden $258 miljard van hem eisen omdat hij de prijs van Dogecoin opzettelijk zou hebben verhoogd en vervolgens heeft laten crashen.