De beste crypto investeringen van dit moment - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

De beste crypto investeringen van dit moment

Crypto nieuws BCAC

De markt trekt weer aan en er is steeds meer interesse in cryptovaluta. Koersen staan in het groen en het lijkt – na een lange periode van daling en onzekerheid – eindelijk weer de goede kant op te gaan. Dit zijn de beste crypto investeringen van dit moment.

Axie Infinity

Misschien kunnen we Axie Infinity beter onder het kopje NFT’s plaatsen, maar dat maakt de play-to-earn game niet minder interessant. In januari steeg de koers van AXS met 90%. Een bizarre stijging. Het lijkt het begin van een mooie toekomst voor de Axie Infinity crypto. Toch is AXS niet de enige altcoin met zulke bizarre koersstijgingen. Het lijkt erop dat er risicovoller wordt geïnvesteerd.

De koers van Axie Infinity de afgelopen maand

Solana

Solana is een platform dat groot inzet op DE-FI, ook wel decentrale financiën. Als je meer wilt weten over De-Fi, klik dan hier. Goede marketing in combinatie met een razendsnel platform is Solana kort samengevat. Het platform is te vergelijken met Ethereum en zou in theorie 710.000 transacties per seconde kunnen verwerken. Het gemiddelde ligt echter rond de 50.000 transacties per seconde. Alsnog een bizar aantal. Solana behoort tot de beste crypto investeringen van dit moment, mede doordat het beschikt over een decentrale beurs en er meer dan 400 projecten beschikbaar zijn op het platform.

De koers van Solana de afgelopen maand

Fight Out (FGHT)

Fight Out is een vrij nieuwe speler en move-to-earn een hele nieuwe beweging binnen de cryptomarkt. Fight Out biedt een Web3 fitness-app en sportschoolketen aan waar gebruikers beloningen kunnen verdienen door te sporten in een fitness Metaverse. Spelers hoeven geen dure investeringen te doen om deel te nemen, wat het heel laagdrempelig maakt en tegelijk voor een grote doelgroep toegankelijk. Wie een FGHT-token wil bemachtigen, moet opschieten. De pre-sale van de token leverde al 3.4 miljoen dollar op en dat is slechts het begin.