De 7 beste Ripple wallets (XRP) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

De 7 beste Ripple wallets (XRP)

Ripple

Het is moeilijk om alle nieuwe trends, blockchainprojecten en digitale valuta te volgen op het gebied van crypto. Eén ding is wel zeker, Ripple is niet iets wat in één dag over is. Het is meer dan een korte trend. Oorspronkelijk werd Ripple gelanceerd als concurrent van Bitcoin en Ethereum. Ripple heeft echter uitstekend werk verricht door zijn eigen niche uit te bouwen in de markt voor cryptocurrency. Niet alleen dat, maar de onderliggende technologie heeft de aandacht getrokken van veel verschillende segmenten; van bank- tot industriële bedrijven. Meer informatie lees je in onze zeer uitgebreide Ripple voor beginners-gids. Het bewaren van XRP in een Ripple wallet kan lastig zijn. In deze blog lees je onze top 7 favoriete Ripple wallets.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

De Ledger Nano is een van de populairste apparaten om crypto te bewaren. Je zou bijna zeggen dat het de industriestandaard is geworden. Het heeft de voorkeur voor zowel nieuwkomers als mensen die al jarenlang crypto bewaren. Je kan op de Ledger Nano S ook Ripple bewaren. Het is daarom een van de meest veilige wallets die je kan gebruiken voor Ripple XRP.

Bekijk hier

Toast Ripple wallet

Toast wallet

Toast heeft een veilige wallet voor Ripple gemaakt. Het is beschikbaar voor Android, iOS en Dekstop. Zelf heb ik voor de XRP die ik op lange termijn bewaar een ledger aangeschaft. Voor de dagelijkse kleinere transacties gebruik ik al een geruime tijd de Toast wallet voor op mijn Samsung S9. De wallet is exclusief gemaakt voor Ripple. Dit kan als voordeel en nadeel worden gezien. De echte crypto-trader heeft namelijk meer dan 1 digitale valuta. Toch vind ik de wallet zelf erg prettig in gebruik. Toast is echt een van de meest gebruiksvriendelijke Ripple wallet die je op het moment kan vinden.

Android Download | IOS Download | Desktop Download

Guarda multiplatform wallet

Guarda Ripple wallet

Guarda wordt vooral door bekende cryptohandelaren geprezen. Het heeft een desktop versie, maar ook app-varianten. Het is (nog) mogelijk om tussen cryptovaluta te handelen, zonder verificatie, registratie of limieten. De wallet slaat geen gevoelige gegevens of private keys op en voldoet aan de veiligheidseisen die je mag verwachten van een digitale portemonnee.

Mobile Download | Desktop Download | Chrome Extension Download

Gatehub Ripple wallet

Gatehub is een beetje de vreemde eend in de bijt. Je kan er niet alleen Ripple in opslaan, maar ook veel andere cryptocurrencies, fiat geld en zelfs handelswaar als goud en zilver. Het is niet altijd de meest veilige optie gebleken. Het is daarom van groot belang dat je de twee-staps-verificatie (2FA) gebruikt. De Gatehub Ripple wallet kan snel worden aangemaakt en is gemakkelijk in gebruik. Mijn voorkeur gaat echter wel uit naar de bovenstaande drie XRP wallets.

Web wallet

Cryptonator multiplatform wallet

Cryptonator wallet voor ripple xrp

Deze portemonnee op internet biedt 24/7 toegang tot 19 verschillende cryptocurrencies. De voordelen van Cryptonator zijn dat het robuuste toegang vanaf meerdere punten mogelijk maakt en de hoge beveiliging. Het bedrijf claimt eenzelfde beveiliging te hebben vergeleken met traditionele banken. Voor mensen die in meerdere valuta naast Ripple handelen, is Cryptonator wellicht een goede optie.

Android Download

Edge wallet (mobiele XRP wallet)

Edge mobiele XRP wallet

Edge voor Ripple (XRP) is beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen. Het biedt cryptogeld bewaren, transacties en crypto naar fiat transacties aan. Je kan er een heleboel crypto in opslaan, waaronder Ripple. Edge Wallet vereist dat gebruikers zich aanmelden en een account maken. Ook hier is het van groot belang om tweestapsverificatie aan te zetten en de gegevens voor wachtwoordherstel goed in te vullen.

Android Download | IOS Download

Exarpy wallet

Exarpy wallet

Exarpy spreek je hetzelfde uit als het ticker symbool voor Ripple: XRP. Het is een wallet die speciaal is ontworpen voor Ripple. Gebruikers van andere cryptovaluta zullen dus op zoek moeten naar andere wallets. Exarpy biedt een veilige wallet aan om XRP in te bewaren. Niets meer, niets minder. Het is misschien niet de meest mooie wallet met uitgebreide functies. Het doet wel wat het moet doen: Ripple opslaan, versturen en ontvangen.

Maak de wallet aan