Dag 9 Electroneum: Nog 3 tot 4 weken afwachten en Hackerone - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 9 Electroneum: Nog 3 tot 4 weken afwachten en Hackerone

Hackerone dag 9 Electroneum etn

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Na bijna 18 tot 20 uur pure stilte van het Electroneum team was er gisteravond eindelijk weer een update. Niet de update waar de meeste mensen op gehoopt hadden. Electroneum wallet, mining en de ICO-coins worden nog niet vrijgegeven. Dit gaat nog 3 tot 4 weken duren. Ze hebben de service van Hackerone ingeroepen. Dit bedrijf werkt samen met onder andere de Amerikaanse overheid, Coinbase, Spotify, Uber en nog veel meer tech-bedrijven.  Het nieuws kwam bij veel mensen hard aan. Zij roepen heel hard scam of vinden het de grootste onzin en begrijpen het niet. Een andere groep begrijpt het wel en heeft liever een werkend en veilig product. Op dag 9 gaan ze ook nog live op YouTube via CriptoRich om vragen te beantwoorden.


Het bericht

Gisteravond stond het onderstaande bericht op Facebook. In het bericht leggen ze uit dat het nog een aantal weken gaat duren. Ze willen volledig zeker zijn dat de beveiliging in orde is. Hiervoor hebben ze Hackerone.com ingeschakeld. Een bedrijf dat samenwerkt met veel grote bedrijven op het gebied van veiligheid. Daarnaast bieden ze wederom excuses aan.

Electroneum live op YouTube

Vandaag gaat de bekende YouTuber CryptoRich live vragen stellen aan Richard Ellis en zijn team. Je kan tot die tijd nog vragen insturen die je beantwoord wilt hebben. Hier zal vast nog meer goede informatie uitkomen. Feit blijft wel dat het nog een aantal weken gaat duren voordat er een werkend product op de markt komt. De aankondiging op Facebook kun je hieronder lezen:

Hackerone.com

Het bedrijf hackerone.com is een van de bekendste hacker-beveilingsplatformen ter wereld. Electroneum heeft dit bedrijf ingeschakeld om eventuele beveiligingsproblemen te tackelen. Hackerone heeft een standaardproces van 3 tot 4 weken om dit te doen (afbeelding 1). De eerste week sturen zij uitnodigingen bij aangesloten hackers, de tweede en derde week gaan zij aan de slag om de ETN applicatie te testen en bugs te vinden. En de laatste week worden de resultaten bekendgemaakt. Daarna kan Electroneum de fouten oplossen en een werkend product op de markt zetten.

Het proces van Hackerone Electroneum dag 9
Afbeelding 1 Het proces van Hackerone

Huidige koers
De Electroneum koers is op het moment van schrijven gezakt naar $0.041853. Dit is nog steeds iets meer dan 4x de ICO-prijs van $0,01. Sommige vroege investeerders hebben de coin met flinke bonus kunnen kopen. Voor hen is het tot 7 á 8 keer de iCO-prijs. De koers is wel vertekend, omdat de miljoenen coins die tijdens de ICO zijn gekocht natuurlijk nog niet beschikbaar zijn.

Electroneum kopen

Je kan ETN kopen op de exchange Cryptopia (klik voor een gratis account). Je moet wel eerst Bitcoin kopen. Deze stuur je naar de exchange toe. Bekijk Nederlandse aanbieders van Bitcoins in de onderstaande tabel:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Bitcoinsaltcoins.nl berichtgeving over Electroneum

Wij volgen deze ICO op de voet. Vanaf dag 1 hebben wij berichten geplaatst over het verloop van Electroneum na de veelbesproken ICO. De komende tijd zal er weinig nieuws te melden zijn. Op social media zal Electroneum vast en zeker erg actief blijven, updates plaatsen en mensen gerust stellen. Pas als de applicatie (bijna) live gaat, inclusief de Electroneum iOS app en het gehele mobiele mijnen, gaan wij verder met onze dagelijkse berichtgeving. Wil je op de hoogte blijven? Volg ETN dan op Social Media (Twitter/Facebook). Mocht er groot nieuws zijn, melden wij dit natuurlijk gewoon.

Alle artikelen in deze reeks