Dag 8 Electroneum: Top 25 van Coinmarketcap, nog geen mining - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 8 Electroneum: Top 25 van Coinmarketcap, nog geen mining

Electroneum coinmarketcap

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Dag 8 van Electroneum staat voor ons in het teken van coinmarketcap. De munt is binnengekomen op plek 25. Dit vinden mensen uit de community een goed teken. Het is natuurlijk al een bijzondere prestatie, maar wellicht iets vertekend. De wallets met daarin de ICO munten en het mobiele mijnen zijn nog niet beschikbaar. Naar verwachting zal de koers dalen als deze op de markt komen. Het handelsvolume op de exchange Cryptopia (gratis account aanmaken) is wel erg hoog.


Update van het ETN team

Het team heeft gisteren een korte update geplaatst op Facebook. Eentje die lijkt op de vorige updates. Richard Ellis (?) heeft het team naar huis gestuurd, omdat zij al langer dan 37 uur aan het werk waren aan de code. Ze bieden nogmaals excuses aan voor de vertraging. Ze vertellen niet precies wat ze inhoudelijk aan het doen zijn (waarschijnlijk te technisch voor de meeste mensen), maar geven aan dat het belangrijke wijzigingen zijn. Hieronder zie je het meest recente bericht van dag 8, 8 november 2017.

Top 25 Coinmarketcap

Op de officiele website van Coinmarketcap (link) kun je alle munten die cryptocurrency zijn vinden. Deze worden gerangschikt in lijsten. De normale sortering staat op de market cap. Dit is het aantal munten dat op het moment in omloop zijn vermenigvuldigd met de huidige prijs.

Bij Electroneum staat de huidige Electroneum koers op $0,049746  Geschat wordt dat dat er 5.114.998.885 ETN in omloop zijn. De rekensom 5.114.998.885 x $0,049746 = $254,450,735 (afgerond). Dit is de huidige marketcap van Electroneum. Hiermee heeft het een 25ste plek in de tabel. Het handelsvolume is 1.2 miljoen dollar in de afgelopen 24 uur.

ETN kopen

Je kan Electroneum kopen via de exchange Cryptopia. Dit kan met Bitcoin. Je moet dus eerst beschikken over Bitcoin. Dit kun je kopen via de onderstaande aanbieders. Deze verstuur je naar de exchange. Je handelt dan tussen BTC/ETN. Een uitleg kun je vinden op de pagina over Electroneum verkopen en kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links