Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Dag 7 Electroneum: Nog steeds geen wallets, Android of iOS mining

Dag 4 Electroneum

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Het Electroneum team werkt bijna dag en nacht om de fouten in de software op te lossen. Ze zijn nog steeds druk bezig met coderen. Telkens als ze de code af denken te hebben, komen ze weer iets nieuws tegen. Iets dat door de mede-ontwikkelaars in de ETN-community wordt beaamt. Er zijn ook mensen die vinden dat ze dit al eerder hadden moeten overzien. Ook zeggen er een aantal dat ze best iemand in kunnen huren die hiermee kan helpen. Nog steeds is er geen toegang tot de ICO-wallet, geen Android mining en geen iOS app op de markt. Sommige mensen lijken onrustig te worden, omdat er op Cryptopia (maak hier een gratis account) volop gehandeld wordt met ETN. De Electroneum koers is dan ook flink hoger dan de prijs tijdens de ICO.


Nieuws op Facebook

Electroneum plaatst gemiddeld 1 tot 2 keer per dag het laatste nieuws op Facebook. In het laatste bericht geven ze toe dat ze de app eerst zondag wilden lanceren, toen maandag en nu geven ze geen datum. Alleen geven ze toe dat ze wel heel erg dichtbij zijn. De post kan je hieronder lezen:

Koffie is hard nodig

Blijkbaar had het team behoefte aan koffie. Deze hebben ze dan ook gebreken. In het allerlaatste bericht van dag 7 zie je een foto met koffiebekers (met Electroneum logo) en de gesponserde koffie. Geen informatie over de wallets, app of het mobiele minen. Hieronder het bericht.

Huidige ETN koers

De Electroneum koers is op het moment van schrijven $0.047. Dit is bijna 5 keer de ICO-prijs, als je de bonus niet meerekent. Op onze pagina over de live koers Electroneum kun je de koers van dit moment bekijken.

ETN in het nieuws

Twee grote websites hebben een bericht geplaatst over Electroneum, de DDOS-aanval en hoe het er voor staat. De berichten kun je lezen op Cointelegraph met als titel Smartphone mining ICO hit by DDoS Attack (link). Ook de krant Telegraph.co.uk plaatste een bericht met als titel British cryptocurrency Electroneum hit by cyber attack after raising £30m (link).

Electroneum kopen?

Dat kan nu al via Cryptopia (gratis account). Je moet hier eerst wel Bitcoin of Litecoin voor kopen. Dat kan bij de onderstaande aanbieders. Wil je precies weten hoe dit moet, lees dan onze pagina over Electroneum kopen eens!

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Lees ook: 

Ook interessant
Slush pool en mining pools bitcoin geschiedenis
18 september 2010: Slush pool mined hun eerste block