Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Dag 6 Electroneum: misschien vandaag live?

Electroneum kopen

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Eindelijk een update

De community werd gisteren en een deel van dag 6 (6 november 2017) erg onrustig. Het team van ETN kwam niet met updates. Pas tegen het einde van de dag/midden in de nacht stuurden zij een update via Twitter, Telegram en Facebook. Het echte coderen zit er op. Nu is het een kwestie van testen, testen en nog eens testen. Ze willen dat alles nu in één keer goed gaat. Daarna worden naar alle waarschijnlijkheid de mobile mining experience (cryptocurrency minen op je telefoon) en de iOS app uitgegeven. De update kun je in het bericht hieronder lezen:

De koers van Electroneum gaat omhoog

De koers schommelde de afgelopen dagen flink. Eigenlijk heel normaal voor een nieuwe cryptocurrency. Op het moment van schrijven op dag 6 (voordat de wallets vrijgegeven zijn) is de koers omhoog gegaan. Op onze pagina over de Electroneum koers kun je deze ook live volgen. In de ochtend opende de koers op $0,0522 en nu is deze $0.0401. Dit is 4 keer de ICO-waarde zonder bonus meegerekend.


Mobile mining en iOS app

Je kan Electroneum minen op een smartphone. Daarvoor hoef je alleen de app te downloaden en een account aan te maken. De verwachting is dat de app vandaag of uiterlijk morgen live gaat. Op het moment is de mining app alleen voor Android beschikbaar. De iOS app volgt hopelijk snel.

Andere markten en exchanges?

Er kwam een melding via een groot Twitterkanaal met als tip: Electroneum kopen! Men verwacht dat deze munt snel op meerdere exchanges toegelaten gaat worden, waaronder Bitfinex en Poloniex.  Als dat het geval is, zal de koers wellicht nog verder stijgen. Wij verwachten overigens dat er eerst een dip komt. Zodra de wallets met miljoenen ICO-coins worden vrijgegeven zal het aanbod op de markt eerst iets groter worden dan de vraag.

Electroneum kopen?

Je kan op het moment ETN kopen bij Cryptopia (maak een gratis account aan). Dit doe je door eerst Bitcoin kopen en deze te versturen naar de exchange. Bekijk de onderstaande BTC aanbieders eens, vergelijk de prijzen en koop goedkoop Bitcoin.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Ook interessant
Brave together zoom videobellen concurrent
Brave browser rolt concurrent voor Zoom uit