Dag 5 Electroneum – Weinig nieuws, maandag live? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 5 Electroneum – Weinig nieuws, maandag live?

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Laatste Electroneum nieuws

Gisteren en vandaag is het vrij stil op social media. In de grootste Facebook community van deze cryptocurrency denkt men dat dit twee dingen kan betekenen. Aan de ene kant zou het kunnen zijn dat het team van ETN achter de schermen druk bezig is. Ook kan het zijn dat het weekend is en ze even pauze nemen. Wij denken dat het eerste het geval is. Ze hebben veel te veranderen en te coderen om extra beveiligingslagen in te bouwen. Gisteravond laat hebben ze nog wel een bericht op Facebook geplaatst en ook via de Telegram groep een update gegeven. In het bericht staat:

Hi All,
Just to keep everyone posted – we are still working over the weekend – we don’t have everyone in, but we’re making good progress! Still not quite ready to roll out – but please bear with us, we’re getting there! I know it’s frustrating for everyone. Sorry! We’re still on it!

In het Nederlands

Een korte samenvatting in het Nederlands: “Hoi iedereen, om even een update te geven- wij zijn het gehele weekend aan het werk. Niet alle werknemers zijn er op dit moment, maar we boeken vooruitgang. Nog steeds niet helemaal klaar, maar we zijn dichtbij! We weten dat het niet leuk is voor iedereen. Sorry! We zijn nog wel steeds hard aan het werk”

Het bericht werd goed ontvangen in de community. Op Telegram stond een bericht dat sommige mensen een marathon aan het werken zijn en dat ze dichtbij de release zijn.


Is Electroneum een scam?

Er gaan steeds meer berichten op Social Media over het feit dat ETN misschien wel een scam is. Veel vroege investeerders willen naar alle waarschijnlijkheid hun munten verkopen, maar dit is nog niet mogelijk. De wallets zijn nog niet vrijgegeven. Gezien het feit dat ze nog steeds druk bezig zijn, lijkt het ons alles behalve een scam. Ze hebben het nu erg moeilijk met het feit dat ze de een van de grootste ICO’s allertijden zijn. Als ze dit van tevoren hadden geweten, was er meer personeel ingehuurd. Dit kan nu niet meer, omdat ze niemand aan de gevoelige code willen laten zitten. Ook gaat het om teveel geld en een verkeerde developer kan de boel behoorlijk verpesten.

Maandag kopen en verkopen?

Op de Telegram groep gaat een bericht rond dat a.s. maandag 6 november (morgen) de wallets worden vrijgegeven en de mobile mining experience kan beginnen. Dit bericht hebben wij enkel als screenshot gezien en kunnen wij niet bevestigen.

Huidige koers

De electroneum koers is op het moment van schrijven $0.0338. Dit is iets maar dan 3 keer de ICO- waarde. Zonder eventuele bonus meegerekend. Voor de live-koer kun je de pagina Electroneum koers raadplegen. We verwachten wel dat de prijs nog gaat zakken zodra men beschikking heeft over de ICO-munten.

ETN kopen?

Het is nu al mogelijk om Electroneum te kopen. Electroneum kopen kan via deze exchange. Je moet hier wel Bitcoin voor kopen. Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders. Weet je niet precies hoe dit moet? Lees dan de guide over Litebit en BTC Direct.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.