Dag 40 Electroneum: Re-launch op 13 december – wallets live - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 40 Electroneum: Re-launch op 13 december – wallets live

Electroneum re launch 13 december ETN

Nadat Electroneum een van de meest succesvolle ICO’s ooit was, hebben wij de munt op de voet gevolgd. De eerst negen dagen van Electroneum waren zeer interessant om te volgen. Het team van ETN had nooit verwacht dat er zoveel animo was voor deze “mobiele cryptocurrency”. Op dag 9 werd bekend dat het team had besloten om de lancering van Electroneum met de mobiele miners (iOS en Android) uit te stellen. Ze hebben het bedrijf HackerOne ingehuurd om te controleren of het systeem echt 100% veilig is. Gisteren kwam het bericht uit dat Electroneum op 13 december voor de tweede keer wordt gelanceerd om 12:00 UTC. Dit is 13:00 Nederlandse tijd. Op dat moment komen de miljoenen ETN vrij van de ICO-investeerders. Vanaf vandaag gaan wij de munt weer op de voet volgen.


Alle artikelen in deze reeks teruglezen

Hieronder een overzicht van alle artikelen over Electroneum die wij geschreven hebben:

De mobiele applicaties van ETN

Je kan in de mobiele app geld verdienen in de vorm van Electroneum. Dit moet het grootste wapen van de munt worden. Er wordt gehoopt dat hierdoor de coin viral gaat. Wie wil er nou niet gratis cryptocurrency verdienen? De verwachting is dat deze week, samen met de re-launch, ook de miners worden vrijgegeven. De hoop is dat Apple ook voor iOS de miner en wallet app toe gaat laten. Android app wordt als eerst verwacht.

Zodra alle apps volledig beschikbaar zijn, updaten wij dit artikel met de download links

Uitslag Hackerone

Het bedrijf Hackerone heeft geen grote veiligheidsrisico’s gevonden in het systeem van Electroneum. Ze hebben slechts een aantal kleine bugs gevonden. Deze zijn allemaal opgelost door het team van ETN. Meer informatie over Hackerone lees je in de dag 9 update, via de link bovenaan deze blog.

Hackerone dag 9 Electroneum etn

Huidige Electroneum koers

De afgelopen drie weken hebben alleen de mensen die Electroneum hebben gemined de coin kunnen verkopen. Dit is alleen mogelijk via Cryptopia (gratis account aanmaken / uitleg over Cryptopia). De koers is de afgelopen tijd flink gestegen naar rond de $0,10. Dit is 10 keer de normale ICO-prijs, zonder bonus meegerekend. Bekijk ook de actuele live Electroneum koers.

Wat kunnen we verwachten?

Wij nemen aan dat Electroneum rekening heeft gehouden met duizenden mensen die morgenmiddag in gaan loggen op de website en in de applicaties. Er zal vast enige vertraging zijn. Daarnaast verwachten wij ook een daling in de prijs, maar niet zo erg dat deze rond de ICO-prijs gaat zijn. Bitcoin en Ethereum waren de twee valuta waarmee je kon investeren in ETN. Deze zijn in de tussentijd enorm gestegen. Dat er miljoenen ETN worden gedumpt op de markt lijkt ons logisch, maar er lijken ook voldoende kopers te zijn. Ook hangt het af van de aankondigingen die Electroneum gaat doen m.b.t. exchanges en partners.

Aankondigingen van ETN

Het team van Electroneum bestaat voor een erg groot deel uit hele goede marketeers. Deze mensen hebben al bewezen de marketing goed uit te kunnen voeren voor grote bedrijven. Morgen maken ze ook bekend dat ze een eerste grote deal hebben gesloten met een partner. Wij zijn zeer benieuwd wie dit is, wat dit in gaat houden en wat het met de koers gaat doen.

Electroneum kopen

Wij hebben een uitgebreide uitleg geschreven over Electroneum kopen. Dit kan op het moment bij Cryptopia, maar we verwachten dat er spoedig meer exchanges zullen volgen. Om te kopen bij Cryptopia moet je beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.