Dag 4 Electroneum: Nieuwe markt erbij - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 4 Electroneum: Nieuwe markt erbij

Dag 4 Electroneum

De vierde dag na de lancering van de ICO is begonnen. Op 1 november zou Electroneum voor iedereen beschikbaar zijn. Helaas is het team achter de munt tegen een aantal zaken opgelopen. Deze proberen ze nu uit te zoeken, voordat mensen die geïnvesteerd hebben in de ETN ICO, kunnen beschikken over hun wallet. En met daarin de coins. Tegen het einde van de dag 3 electroneum was er nog weinig nieuws. Het team is wel actief met updates op social media. Ook hebben zij de afgelopen dagen bijna non-stop gewerkt. De vermoeide gezichten zijn goed te zien op het laatste filmpje dat zij hebben gedeeld.


Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Electroneum live op Facebook

Op het moment van schrijven was het 16 uur geleden dat Electroneum live op Facebook was via Afzal Ahmed. Ze deden op dat moment iets waar volgens de community veel behoefte aan was. Ze gingen live op Facebook. Mensen konden direct vragen stellen aan de bedenker en baas van Electroneum: Richard Ellis. Daarnaast kreeg de kijker te zien hoe het er op kantoor aan toeging. Wat wij zagen: vermoeide gezichten, stapels met ongezond eten en een zeer gemotiveerd team. Richard Ellis legde op een sympathieke manier ook wat er allemaal moet gebeuren en beantwoordde vragen.


Een aantal hoogtepunten uit het filmpje

Dit is wat wij hebben gezien en gehoord:

  • Een eerste blik op de mining-functie van de app
  • Richard Ellis legt precies uit wat er aan de hand is en spreekt de hoop uit om binnen enkele dagen alles verholpen te hebben.
  • Ellis bedankt iedereen voor het geduld en biedt meerdere malen zijn excuses aan
  • Een volledige lijst met exchanges waar zij zich voor aanmelden of aan gaan melden
  • Uitleg over de app en het eventuele nieuwe affiliate-systeem
  • Een korte uitleg over de toekomstige marketing en viral marketing van Electroneum

Het volledige filmpje (bijna een uur) kun je in het onderstaande Facebookbericht terugkijken:

Een nieuwe markt erbij

Via de enige exchange die op dit moment Electroneum heeft (klik hier voor een gratis account), was het al mogelijk om met Bitcoin en Litecoin te kopen. Nu is daar ook  de markt ETN/DOGE bijgekomen. Men denkt dat dit een positief effect gaat hebben op de koers nadat de wallets zijn vrijgegeven.

Koers van de munt

De Electroneum koers is op het moment van schrijven $0,0511. Dit is iets lager dan gisteren, maar nog steeds 5x de waarde van de ICO-prijs. Dit is zonder de bonussen meegerekend voor de vroege investeerders. Wij hebben ook een pagina met de real-time live koers Electroneum.

ETN kopen

Electroneum kopen kan op dit moment op de exchange Cryptopia. Je moet hier wel eerst Bitcoin of Litecoin voor hebben. Deze kun je bij de onderstaande aanbieders kopen. Als je niet weet hoe dit precies werkt, dan kun je onze Bitcoin voor beginners artikelen raadplegen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.