Home Bitcoin Dag 2 Electroneum: Geaccepteerd op een exchange

Dag 2 Electroneum: Geaccepteerd op een exchange

Electroneum is een van de meest succesvolle ICO’s ooit. In deze serie volgen wij de munt vanaf dag 1. Wij hebben overigens geen aandeel in Electroneum en doen dit uit pure interesse. Hoe zal het vergaan met de ICO die de meeste buzz en hype ooit had? Zoals verwacht zal dit gaan met flink wat bugs, ups en downs. Tekst gaat verder onder de afbeelding.

DELEN
ETN bij cryptopia

Tegen het einde van de eerste dag (1 november) werd bekend dat Electroneum op Cryptopia (maak een gratis account) was toegelaten. Zoals je in dag 1 van Electroneum al had gelezen, heeft het team hier 25.000 dollar voor moeten betalen. De markt werd rond half 12 gevuld met kleine buy en sell orders. Dit komt hoogstwaarschijnlijk of van de miners af die via de PC hebben gemined of van de exchange zelf. Het ging om kleine bedragen

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Wallets nog niet vrijgegeven

De wallets van mensen die hebben meegedaan met de ICO zijn nog niet vrijgegeven. Er is een probleem met de veiligheid. De servers van Electroneum zijn niet aangetast. Het probleem ligt bij mensen die een emailadres hebben gebruikt dat in het verleden misschien onderdeel is geweest van een hack. Zie ook onderstaand Facebook-bericht van de officiële Electroneum pagina.

Mobile mining

De verwachting is dat vandaag Electroneum een oplossing gaat coderen om de beveiliging van de gebruikers te garanderen. Daarna zal de mobile mining app live gaan.


iOS app Electroneum

Er is nog geen nieuws over het vrijkomen van de iOS app. Deze kan dus nog niet worden gedownload. De apps die er op lijken zijn op het moment nep. Men adviseert om het bericht van de officiële social mediakanalen af te wachten.

Koers Electroneum

Op onze pagina over de koers van Electroneum kun je precies zien wat de huidige stand van zaken is. Op het moment is dit rond de $0,10. Iets meer dan 10x de ICO waarde (bonus niet meegeteld). Dit is echter niet de juiste koers nog, omdat de coins in de wallets nog niet zijn vrijgegeven. Het is dus afwachten wat de prijs gaat doen als dit wel zo is. In de onderstaande widget volg je de koers live.

ETN kopen

Als je Electroneum kopen wil, moet je hier eerst Bitcoin voor hebben. Deze kun je bij de onderstaande aanbieders kopen. Weet je niet precies hoe dit werkt? Lees dan de pagina Bitcoin kopen eens.

Account aanmaken bij Cryptopia

Je kunt een gratis account aanmaken bij Cryptopia via deze link. Je kan na het activeren (via de mail) voor 5000 Nieuw-Zeelandse dollar per dag kopen en verkopen. Wil je dit limiet omhoog hebben? Dan moet je aanvullende stappen ondernemen. Heb je vragen over dit proces? Neem dan gerust contact met ons op.

DELEN
Vorig artikelEthereum minen, hoe werkt dat?
Volgend artikelHoe werkt Changelly: Een stappenplan en uitleg
BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here