Dag 2 Electroneum: Geaccepteerd op een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 2 Electroneum: Geaccepteerd op een exchange

ETN bij cryptopia

Tegen het einde van de eerste dag (1 november) werd bekend dat Electroneum op Cryptopia (maak een gratis account) was toegelaten. Zoals je in dag 1 van Electroneum al had gelezen, heeft het team hier 25.000 dollar voor moeten betalen. De markt werd rond half 12 gevuld met kleine buy en sell orders. Dit komt hoogstwaarschijnlijk van de miners af die via de PC hebben gemined of van de exchange zelf. Het ging om kleine bedragen

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Wallets nog niet vrijgegeven

De wallets van mensen die hebben meegedaan met de ICO zijn nog niet vrijgegeven. Er is een probleem met de veiligheid. De servers van Electroneum zijn niet aangetast. Het probleem ligt bij mensen die een e-mailadres hebben gebruikt die in het verleden misschien onderdeel zijn geweest van een hack. Zie ook onderstaand Facebook-bericht van de officiële Electroneum pagina.

Mobile mining app

De verwachting is dat Electroneum vandaag een oplossing gaat coderen om de beveiliging van de gebruikers te garanderen. Daarna zal de mobile mining app live gaan.


iOS app Electroneum

Er is nog geen nieuws over het vrijkomen van de iOS app. Deze kan dus nog niet worden gedownload. De apps die er op lijken zijn op het moment nep. Men adviseert om het bericht van de officiële sociale mediakanalen af te wachten.

Koers Electroneum

Op onze pagina over de koers van Electroneum kun je precies zien wat de huidige stand van zaken is. Op het moment is dit rond de $0,10. Iets meer dan 10x de ICO waarde (bonus niet meegeteld). Dit is echter nog niet de juiste koers. De coins in de wallets zijn namelijk nog niet vrijgegeven. Het is dus afwachten wat de prijs gaat doen als dit wel zo is. In de onderstaande widget volg je de koers live.

ETN kopen

Als je Electroneum kopen wil, moet je eerst Bitcoin hebben. Deze cryptovaluta kun je bij de onderstaande aanbieders kopen. Weet je niet precies hoe dit werkt? Lees dan de pagina Bitcoin kopen eens.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Account aanmaken bij Cryptopia

Je kunt een gratis account aanmaken bij Cryptopia via deze link. Je kan na het activeren (via de mail) op jouw account voor 5000 Nieuw-Zeelandse dollar per dag kopen en verkopen. Wil je dit limiet omhoog hebben? Dan moet je aanvullende stappen nemen. Heb je vragen over dit proces? Neem dan gerust contact met ons op.