Dag 1 Electroneum: blockchain live en problemen met mobile app - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dag 1 Electroneum: blockchain live en problemen met mobile app

Excanges Electroneum

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Blockchain live

Om 01:00 Nederlandse tijd ging de Blockchain live. De blockchain van Electroneum kun je bekijken op de deze website. De lancering van de coin is zonder problemen verlopen. Na de lancering moesten vlot de Mobile Miner en het verdelen van de tokens naar coins op de wallets volgen.

Mobile mining

Wegens veiligheidsmaatregelen is er besloten om de mobile mining experience nog niet live te laten gaan. Het is dus nog niet mogelijk om vanaf dag 1 Electroneum op de mobiele telefoon te minen. Dit heeft voor veel negatieve, maar ook begripvolle, reacties gezorgd op sociale media. Er is nog geen verwacht tijdstip waarop het minen op de mobiele telefoon wel mogelijk is. Electroneum claimt dat veel mailadressen van mensen nog niet juist geverifieerd zijn of zelfs gehackt zijn. De servers van Electroneum zijn nog steeds veilig. De ontwikkelaars zijn volop bezig met het vinden van een oplossing.

Hoe mine je op de laptop/computer?

Op de website van Electroneum kun je precies vinden hoe je coin kan minen op een laptop of computer. Bezoek daar deze link voor.


Exchanges met ETM

Omdat de blockchain live is gegaan, kan het aanmeldproces beginnen. Ze hebben zich vandaag aangemeld bij Cryptopia (maak alvast een gratis account aan) en naar verwachting zal ook Yobit (maak alvast een gratis account aan) de coin zo snel mogelijk in hun lijst opnemen. Bovenaan dit bericht staat een afbeelding van alle exchanges waar zij zich gaan aanmelden.

Cryptopia aanmelden Electroneum etn
Screenshot van aanmelden bij Cryptopia. Kosten: $25.000

Conclusie dag 1

Een zeer rommelige dag met als grootste teleurstelling dat de wallets en mobile mining nog niet vrijgegeven zijn. Er zijn veel negatieve reacties over het feit dat je wel op een PC kan minen. Dit terwijl deze crypto de groep mensen zonder bankrekening en pc, maar wel met mobiele telefoon probeert te bereiken. Ze zijn volop actief op social media en mengen zich in de discussie. Dit wordt gezien als een positief punt. Ik denk dat de exchanges de coin vast snel zullen oppakken. Op het moment is er nog geen huidige koers bekend.

Electroneum kopen?

Dat kan. Hoe je dat doet, vind je in ons bericht over Electroneum verkopen en kopen. Je hebt hier eerst wel Bitcoin voor nodig. Dat koop je bij een van de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.