Home Bitcoin Dag 1 Electroneum: blockchain live en problemen met mobile app

Dag 1 Electroneum: blockchain live en problemen met mobile app

Electroneum is een van de meest succesvolle ICO’s ooit. In deze serie volgen wij de munt vanaf dag 1. Wij hebben overigens geen aandeel in Electroneum en doen dit uit pure interesse. Hoe zal het vergaan met de ICO die de meeste buzz en hype ooit had? Zoals verwacht zal dit gaan met flink wat bugs, ups en downs. Tekst gaat verder onder de afbeelding.

DELEN
Excanges Electroneum

Wij volgen de cryptovaluta en het project Electroneum op de voet. In ons dossier Electroneum lees je alles over deze valuta.

Blockchain live

Om 01:00 Nederlandse tijd ging de Blockchain live. De blockchain van Electroneum kun je bekijken op de deze website. Dit is zonder probleem verlopen. Daarna moesten vlot de Mobile Miner volgen en het verdelen van de tokens naar coins op de wallets.

Mobile mining

Wegens veiligheidsmaatregelen is er besloten om de mobile mining experience nog niet live te laten gaan. Het is dus nog niet mogelijk vanaf dag 1 om Electroneum op de mobiele telefoon te minen. Dit heeft voor veel negatieve, maar ook begripvolle, reacties gezorgd op sociale media. Er is nog geen verwacht tijdstip waarop dit wel gaat gebeuren. Electroneum claimt dat er veel mailadressen van mensen nog niet juist geverifieerd zijn of gehackt zijn. De servers van Electroneum zijn nog steeds veilig. Ze zijn volop bezig met een oplossing.

Hoe mine je op de laptop/computer?

Op de website van Electroneum kun je precies vinden hoe je coin kan minen op een laptop of computer. Bezoek daar deze link voor.


Exchanges

Omdat de blockchain live is gegaan, kan het aanmeldproces beginnen. Ze hebben zich vandaag aangemeld bij Cryptopia (maak alvast een gratis account aan) en naar verwachting zal ook Yobit (maak alvast een gratis account aan)de coin zo snel mogelijk listen. Boven dit bericht staat een afbeelding van alle exchanges waar zij zich gaan aanmelden.

Cryptopia aanmelden Electroneum etn
Screenshot van aanmelden bij Cryptopia. Kosten: $25.000

Conclusie dag 1

Een zeer rommelige dag met als grootste teleurstelling dat de wallets en mobile mining nog niet vrijgegeven zijn. Veel negatieve reacties over het feit dat je wel op een PC kan minen, terwijl deze crypto de groep mensen zonder bankrekening en pc, maar wel met mobiele telefoon target. Ze zijn volop actief op social media en mengen zich in de discussie. Dit wordt gezien als een positief punt. De exchanges zullen de coin vast snel oppakken. Op het moment nog geen huidige koers bekend.

Electroneum kopen?

Dat kan. Hoe je dat doet, vind je in ons bericht over Electroneum verkopen en kopen. Je hebt hier eerst wel Bitcoin voor nodig. Dat koop je bij een van de onderstaande aanbieders:

DELEN
Vorig artikelVitalik Buterin: De maker van Ethereum
Volgend artikelEthereum minen, hoe werkt dat?
BitcoinsAltcoins.nl is een website gericht op alles wat te maken heeft met cryptocurrency. Wij richten ons niet alleen op Bitcoin, maar ook op de honderden altcoins. Al jaren zijn wij groot fan van cryptogeld en wij investeren ook al sinds 2011 in deze revolutionaire valuta. Wij geloven dat het de toekomst is. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here