Daalt de Bitcoin koers binnenkort naar 12.000 dollar? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Daalt de Bitcoin koers binnenkort naar 12.000 dollar?

bitcoin krijgt onbewust de beste marketing ooit

In de cryptowereld zijn veel mensen die een mening hebben. Analisten schrijven en tweeten er op los en er is iedere dag wel nieuws over bijvoorbeeld Bitcoin of andere crypto. Ook wordt er veel nieuws de wereld in geslingerd wat soms helemaal niet mogelijk is, of wat nergens op gebaseerd is. Dat is vaak wat het grote publiek wil horen. Analist Nicholas Merten pakt het anders aan: hij voorspelt een daling van de Bitcoin koers. Wij leggen het uit.

Merten a.k.a DataDash

Nicholas Merten heeft een eigen YouTube Channel genaamd DataDash en doet daar met enige regelmaat uitspraken en voorspellingen over de cryptomarkt. Ook over de Bitcoin koers deed Merten een uitspraak. En die uitspraak is niet positief voor de markt. Hij vertelt namelijk dat hij verwacht dat de Bitcoin koers in september 2023 op 12.000 dollar ligt. Even ter vergelijking: de koers ligt op moment van schrijven op 26.727 dollar.

Bitcoin op de rem

Bitcoin zou even op de rem trappen dit jaar. Merten laat weten dat bedrijven als Microsoft en Nvidia het heel goed doen en Bitcoin daarom de rem intrapt. Ook ligt het eraan naar welk tijdsframe je kijkt. Als we de vergelijking maken met begin 2023 dan zien we dat Bitcoin het nog helemaal niet zo slecht doet vergeleken met Microsoft en Nvidia.  

Bitcoin gaat sinds het begin van 2023 weer flink hard, maar dat zegt natuurlijk niets over de toekomst. We weten allemaal dat de cryptomarkt fragiel is en dat het iedere minuut kan veranderen. Voorlopig moeten we nog maar zien wat er gaat gebeuren met de markt!