CyClean World Model Contest 2018 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

CyClean World Model Contest 2018

Op 20 november 2018 vindt de CCL contest plaats in de KBS Arena Hall. De KBS Arena Hall is een concerthal in Yeouido, Seoul in Zuid-Korea. Er passen maar liefst 1824 mensen in de KBS Arena Hall. De CyClean World Model Contest 2018 is dus geen klein evenement. CyClean is een Koreaans cryptoplatform.

Wat is CyClean (CCL)?

CyClean is een Koreaans cryptoplatform. De makers zien de negatieve impact van de vele voertuigen op de weg. Zo zien zij de invloed van uitlaatgassen op de gezondheid van de mens en op de basis van het ecosysteem. Voor dit probleem willen zij milieuvriendelijke oplossingen verzinnen. Dit doen zij ten eerste door schone energie te steunen en groene/milieuvriendelijke sporten te promoten. Uiteindelijk willen zij zorgen dat er alleen elektrische voertuigen op de weg zijn, dat er veel gebruik wordt gemaakt van schone energie en dat milieuvriendelijke/groene sporten worden geïntegreerd binnen het platform.

CyClean

Verhuur van elektrische voertuigen en meer

In Zuid-Korea kan je nu verschillende elektrische voertuigen huren met CCL. Zo kan je bijvoorbeeld fietsen, motoren en zelfs auto’s huren, allemaal elektrisch! Daarnaast kan je een draagbare CyClean band huren, een spinningfiets en zelfs een zonnepaneel. De verhuurdiensten betaal je met de CCL-token via een smart-contract. Naast dat je CCL-producten kan huren met CCL-tokens, kan je ook tokens verdienen met het gebruik van deze producten! Voor de afgelegde meters of de geproduceerde watt-energie kan je CyClean tokens krijgen. De tokens worden op die manier ingezet als beloning en als motivatiebron om gebruik te maken van CyClean-producten.
Over een tijdje wil CyClean deze mogelijkheden ook uitbreiden naar Zuidoost-Azië.

CCL

De CyClean World Model Contest

Op 20 November 2018 vindt de CyClean World Model Contest plaats in KBS Arena Hall in Zuid-Korea. Het evenement zal uitgezonden worden op grote Koreaanse tv-kanalen. Tijdens dit evenement zal Miss CyClean 2018 worden gekroond, de Miss wordt niet alleen beoordeeld op goede looks. Naast deze goede looks worden de winnaars beoordeeld op intelligentie, persoonlijkheid en welgemanierdheid. De nummer 1, 2 en 3 krijgen een modellencontract en een geldprijs. Daarnaast zullen de winnaars CyClean vertegenwoordigen over heel de wereld. Door deze beauty pageant zal CyClean veel aandacht krijgen en daardoor ook een hoop mensen kunnen vertellen over de gevaren van luchtvervuiling.