Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Cybermiles: Informatie en hoe CMT kopen

Cybermiles is een blockchain netwerk voor E-commerce waarvan het MainNet gelanceerd is op 15 oktober 2018. Met de komst van CMT is er een nieuw e-commerce tijdperk aangebroken! Cybermiles is dé oplossing voor twee significante problemen in de blockchaintechnologie van tegenwoordig. De oudere blockchaintechnologie werkt te langzaam en de applicaties, bekend als smart contracts, zijn te beperkt volgens CMT. De crypto claimt daar de perfecte oplossing voor te hebben!

Koop direct CyberMiles (CMT) met iDEAL

Dé blockchain voor e-commerce

CyberMiles heeft, om e-commerce bedrijven te kunnen ondersteunen, verschillende aangepaste smart contract templates ontworpen. Hiermee kunnen de e-commerce bedrijven gemakkelijk op de blockchain gezet worden. De DPoS blockchain van CMT werkt daarnaast ook nog eens perfect samen met Ethereum. Dat wil zeggen dat zowel smart contracts als gedistribueerde applicaties kunnen worden overdragen naar CMT zonder de code te wijzigen. Verder werkt het snel, gratis en zijn er voor veel activiteiten geen transactiekosten meer.

De kickstart van CMT

Op 15 oktober 2018 was de lancering van CyberMiles. Bij de start waren er 12 miljoen gebruikers gebaseerd in de Verenigde Staten en meer dan 3 biljoen in jaarlijkse transacties. Van deze miljoenen gebruikers worden verschillende gegevens veilig opgeslagen op de blockchain. Denk hierbij aan de betalingsgeschiedenis, reputatie en transacties.

De e-commerce wereld van nu

E-commerce is één van de grootste innovaties van deze generatie. Deze innovatie heeft onze levensstijl veranderd en heeft voor mogelijkheden gezorgd waar je voor die tijd niet eens aan dacht. In de e-commerce wereld zijn er een aantal grote bedrijven die de markt domineren. Deze bedrijven bepalen de prijzen en behalen de meeste winst. Hierdoor verliezen kleine bedrijven en consumenten hun winst, wordt innovatie vertraagd en weten consumenten en netwerk-bijdragers niet waar hun belastinggeld naartoe gaat. In de e-commerce wereld heeft populariteit te maken met het hebben van het grootste netwerk. Het grootste netwerk van kopers en verkopers “wint”. Het netwerk is van, en wordt beheerd door een bedrijf. Dit omdat er een centrale autoriteit nodig is om transacties te valideren en regels te handhaven.

Hoe profiteren gebruikers van de voordelen van CyberMiles?

Door CyberMiles gaat er een verandering ontstaan in de e-commerce wereld. CMT wil de openbare blockchain zijn voor alle e-commerce gerelateerde transacties. The crypto is specifiek geoptimaliseerd voor e-commerce doordat ze voortbouwen op de Smart Business Contract-technologie. E-commerce bedrijven kunnen op de CMT blockchain toegang krijgen tot een groot netwerk van kopers en verkopers. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen nu ook overleven zonder een deel van hun verkoop te betalen aan netwerktarieven. Het CMT netwerk vereist zeer beperkte transactiekosten.

CyberMiles kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je CyberMiles kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange CMT kopen.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Ook interessant
Peercoin kopen
Peercoin kopen met euro, omwisselen en PPC wallets