Custom Coin zorgt voor een revolutie in de bouwsector - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Custom Coin zorgt voor een revolutie in de bouwsector

Custom Coin Portada

Custom Coin biedt een gedecentraliseerd ecosysteem van werkinteractie. Een platform waarvan het ruggenmerg zich in de Ethereum-blockchain bevindt. Het project, dat vanuit Zwitserland op de markt komt, biedt een managementecosysteem voor alle soorten ondernemers, zowel de meest deskundige als de nieuwe ondernemers die zich bij de sector aansluiten. Het is een gedecentraliseerde marktplaats en heeft een p2p-ondersteuningscentrum waar we allerlei soorten gereedschappen en functies kunnen vinden. In een digitaal ecosysteem dat is ontworpen voor snel beheer, samenwerking en andere activiteiten, is het nieuwe digitale universum verbonden met traditionele fysieke sectoren.

Voor een starter-ondernemer in online commerce-activiteiten is het Custom Coin-platform een ​​opmerkelijke hulpbron. De verschillende functionaliteiten maken het mogelijk om de hele onderhandelingscyclus met klanten te beheren. Van een client-zoekinterface tot contracten die digitaal zijn ondertekend, het platform biedt voldoende hulpmiddelen om leningen aan te bieden zodra digitale contracten zijn ondertekend. Op het gebied van interne bedrijfsvoering vinden we een compleet ecosysteem van aandacht voor de ondernemer.
Het panel bestaat uit een innovatieve hulpfunctie, waarbij rechtstreeks wordt geadviseerd over de aanschaf en verhuur van de benodigde gereedschappen en apparatuur. Faciliteren dat nieuwe ondernemers verkrijgen wat nodig is om hun succes te bereiken, is de sleutel. Daarom is het belangrijkste verschil met andere platforms de mogelijkheid om leningen te verkrijgen voor bouwmaterialen, apparatuur en machines.

De te volgen stappen voorgesteld door het team in de Custom Coin-routekaart
Onlangs heeft het hoofdteam de opening aangekondigd van een STO-aanbod. Het aanbod is gebaseerd op het bijeenbrengen van fondsen voor een stabiel cryptografisch token (Stablecoin). De stablecoin is CHFT, die gekoppeld zal zijn aan de Zwitserse frankwaarde en die ook de ruggengraat zal zijn van het Custom Coin-platform. Deze stap is erg belangrijk en biedt de nodige hulpmiddelen voor de stabiliteit van het hele ecosysteem.

Het platform, 100% compatibel met Ethereum, omvat 3 componenten die in een logische en constante evolutie in gebruik worden genomen. Zoals het is en zal worden beschreven in dit artikel, is het eerste onderdeel een platform voor de aannemer en de klant. Om een ​​compleet systeem van interactie, beheer en verkoop van aankopen van werken aan te bieden, is component nummer twee belangrijk. Een cryptografische uitwisseling om de uitwisseling van fiat-valuta, evenals cryptocurrencies te vergemakkelijken; een zeer noodzakelijk punt, rekening houdend met de internationale reikwijdte van het project. Als een colofon en onderdeelnummer 3 heeft het project tot doel om uiteindelijk een cryptografische bank te vestigen. Hiermee zou een eerlijke en aangepaste digitale economische cirkel worden voltooid, waardoor de sector van tussenpersonen en bankiers wordt bevrijd.

Transparantie is de sleutel tot succes in het handelsplatform Custom Coin
Aan de andere kant vereist het online handelen en contracteren een soort orakel; om de acties van de partijen te monitoren en toe te zien op de naleving van de overeenkomsten. Daarom is in deze zin een systeem gecreëerd om te controleren of de contractvoorwaarden worden nageleefd. Wat ondersteuning en uitvoering betreft, biedt het ecosysteem van Custom Coin een uitwisseling van banen en diensten voor bedrijven en levering van orders voor de belegger. CustomCoin Platform is een uitstekende tool voor het faciliteren en beheren van het zoeken, selecteren en betalen van building services en andere aanvullende services.
Letterlijk, nieuwe ondernemers zijn slechts een paar klikken verwijderd van het krijgen van informatie over de diensten die ze nodig hebben, de kosten en de tijd van het werk. Gedetailleerde informatie die van oudsher langzaam en duur advies vereist. Het gebruik van het platform impliceert totale transparantie, direct beheer en p2p-transacties via blockchain-technologie. In een gedigitaliseerde omgeving wordt de voortgang van de succesvolste ondernemers versneld met de juiste beslissingen en hulpmiddelen. Uit de documentatie van Custom Coin zijn de intenties van het oprichtende team op transparante wijze weergegeven:
“Het idee is om een ​​grootschalig project te lanceren om een ​​platform te creëren, gebaseerd op blockchain-technologie, om alle deelnemers aan de bouwactiviteiten van de landen van de Europese Unie te koppelen.”

De digitalisering van de industrie wordt versneld met platforms zoals Custom Coin en zijn markt
Als platform voor bouwbedrijven in Zwitserland is het de bedoeling om deelnemers in de industrie met elkaar te verbinden. Het stroomlijnen, digitaliseren en moderniseren van bouwbedrijven is essentieel voor het niet uitsluiten van de sector. De meest gerenommeerde handelsplatformen hebben hun systemen gedigitaliseerd. Tegelijkertijd biedt Custom Coin aan om deel uit te maken van het digitale tijdperk en de ervaring binnen enkele minuten op te starten. Het verbinden van klanten met aannemers die operaties met crypto-liquiditeit faciliteren, was nog nooit zo eenvoudig. Op basis van eerdere studies van de sector, stelt het founding-team het volgende voor:
“Om een ​​leidende positie in de markt te veroveren, voerden we marktonderzoek uit en bewezen dat 90% van de kleine en middelgrote bedrijven extra financiering nodig hebben in de beginfase van ontwikkeling. “Custom Coin Team.

Het platform kan een lening verstrekken voor bouwwerkzaamheden. De garantie voor Custom Coin is een aanbetaling van 15%, evenals het bestaan ​​van een contract tussen de partijen.

Belangrijkste kenmerken binnen het contractant / klantplatform
In de hierboven beschreven omgeving is het potentieel van het platform duidelijk. De ontworpen structuur van de interface biedt verschillende opties voor de gebruikers. De klantenzoekfunctie biedt een ontmoetingspunt dat de interactie tussen de partijen stroomlijnt. Zodra het eerste proces is gegeven, wordt de sluiting van het contract op het platform uitgevoerd. Het proces, vanwege de transparantie van de gegevens tussen de partijen, is aanzienlijk vereenvoudigd. Het trage papierwerk dat operaties vertraagt, die praktisch vanaf het begin zijn afgesproken, is voorbij. Het proces is gestroomlijnd omdat alle partijen in realtime op het platform communiceren.

Zodra de afspraken zijn gemaakt, kan de mogelijkheid van een gebrek aan financiering door de bouwer optreden. Het verstrekken van een lening om te gaan werken na de acceptatie van het contract, maakt deel uit van de opties die beschikbaar zijn op het platform en zorgt ervoor dat liquiditeit geen probleem is.
In een tijd dat de economie verzadigd is met schulden, wordt het bijhouden van de inventaris van hulpmiddelen niet altijd bereikt. Hiertoe is een zeer interessante functie voor gebruikersondersteuning ontwikkeld. De hulp bij de aanschaf / verhuur van de benodigde gereedschappen en apparatuur biedt stabiliteit aan de leden van het ecosysteem. Omdat het een online platform is, zal er een nauwkeurige controle zijn op de naleving van de voorwaarden van het contract, waardoor de gezondheid van het ecosysteem wordt gegarandeerd.
In termen van adoptie zal het feit dat de enorme constructie-industrie een regelmatig gebruik van cryptocurrencies en tokens begint een duw van hoog kaliber zijn. We nodigen je uit om je mening of perspectief te geven over Custom Coin in de comments hieronder. Als je meer wilt weten en meer informatie wilt over het project en het initiële aanbod, bezoek dan de volgende links.

Officiële links over CustomCoin
Website CustomCoin & STO – https://ccnowpro.com/
Pitch Deck – https://drive.google.com/open?id=1WrDUDOcTXI4aOwUL3CJtsio4DkS287kk
Whitepaper – https://drive.google.com/open?id=1hd6SMmCkROokDO4D5HqKjiycEObzHKX4
Telegram-groep – https://t.me/ICO_CustomCoin_Platform
Twitter CustomCoin – https://twitter.com/CustomcoinP
CustomCoin Facebook – https://www.facebook.com/ICOCustomCoin
Instagram CustomCoin – https://www.instagram.com/ico_analysis_customcoin/