Alles informatie over Zcash kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Zcash

Zcash (ZEC) is een cryptovaluta waarbij privacy erg belangrijk is. Bijzonder aan deze cryptocurrency is dat jouw balans nooit zichtbaar is voor anderen. Bij Bitcoin kun je, als je iemands BTC adres weet, precies zien hoeveel geld er op staat. Bij ZEC is dat volledig anoniem. Niemand kan jouw betaalgeschiedenis achterhalen. Dit hebben zij kunnen bereiken door het implementeren van het zero-knowledge cryptography. Ook wel heel vrij vertaald: nul-kennis cryptografie. Alle betalingen zijn openbaar op de publieke blockchain, maar gebruikers kunnen de gegevens zoals verzender, ontvanger en totaal bedrag privé maken. Er komen in totaal 21 miljoen ZEC op de markt, evenveel als bij Bitcoin.

Klik hier om direct Zcash met iDEAL te kopen!

Zcash wat is dat en kopen

Verbeterde blockchaintechnologie

Zcash heeft de blockchaintechnologie nog verder doorontwikkeld. Zo hebben ze de volgende focuspunten:

  • Vervangbare currency: Elke munt is zo goed als de ander. Alle coins zijn 1 op 1 uitwisselbaar.
  • Bitcoin is de http van het internet, Zcash de https. Dit zijn termen die worden gebruikt voor een beveiligde verbinding. Zo zie je bovenaan onze website in de url-balk een groen slotje staan. Dat betekent dat jouw verbinding met onze website veilig is.
  • Zero-knowlegde-proof. Een revolutionaire technologie die steeds verder wordt uitgewerkt en uitgebreid
  • Als gebruiker van Zcash kun je genieten van de openbare blockchain, maar wel vertrouwd een eigen privérekening houden. Jouw privéinformatie is dus veilig.

Controversieel bij de start

Omdat Zcash ook een centraal bedrijf is, was de lancering van deze cryptocurrency ietwat controversieel. Echte cryptofans menen dat alles wat met cryptocurrency te maken heeft altijd volledig decentraal moet zijn. Dit argument lijkt na een succesvolle ICO en het waarmaken van veel plannen uit de whitepaper iets verzwakt. De koers is enorm gestegen en mensen lijken veel vertrouwen te hebben in ZEC.

Algemene informatie

Waar ZEC kopen?

ZEC kun je gewoon direct kopen met iDEAL. Dit is mogelijk bij de aanbieder Litebit. Je kunt gewoon met jouw bankaccount de munt kopen. Zcash kopen kan ook op een andere manier gekocht worden. Dit doe je door eerst Bitcoin te kopen bij een van de onderstaande aanbieders en deze te verhandelen op een exchange die Zcash aanbiedt.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.