Zcash kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Zcash kopen

Als je interesse hebt in het kopen van een privacy gerichte cryptovaluta, dan is Zcash misschien een leuke optie. Het is een van de duurste cryptocurrency die zich richt op anonimiteit en privacy. Zcash kopen kan direct met iDEAL bij bijvoorbeeld Litebit (maak een gratis account). Ook is het mogelijk om deze om te wisselen van meer dan 50+ cryptovaluta via Changelly. In deze blog informeren wij jou naar de beste manieren voor ZEC kopen.

Klik hier om direct Zcash met iDEAL te kopen!

Zcash iDEAL

De beste optie voor de beginner en soms ook gevorderde cryptofanaat, is met iDEAL kopen. Zo koop je Zcash in een vertrouwde omgeving. Je kan dit doen bij onze partner Litebit. Eerst moet je wel een wallet aanmaken voor Zcash. Je hebt deze in veel soorten. Via deze link kun je een actueel overzicht vinden, samengesteld door de Zcash community.

Stappenplan Zcash kopen met iDEAL

Hieronder een kort stappenplan voor de beginner:

  1. Ga naar Litebit via deze link(gratis account)
  2. Maak een account aan en verifieer deze. Lees ook ons Litebit stappenplan. Het verifiëren is binnen een paar tellen gedaan.
  3. Maak een Zcash wallet aan
  4. Kies bij Litebit de optie ZEC in het overzicht
  5. Voer in hoeveel je wilt kopen. Je ziet direct hoeveel je er voor moet betalen.
  6. Vul een ontvangstadres in van jouw wallet
  7. Betaal via iDEAL en wacht af totdat je succes ZEC gekocht hebt met iDEAL

Via een exchange

Je kan ook eerst Bitcoin kopen en deze opsturen naar een exchange. Hier kun je handelen tussen onder andere Bitcoin en Zcash. Het is daarnaast ook mogelijk om dit te doen met bijvoorbeeld Ether en Litecoin. Voor een overzicht van alle exchanges ga je naar de website coinmarketcap. Bij de onderstaande aanbieders kun je Bitcoin tegen een aantrekkelijk tarief kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

ZEC omruilen op Changelly

Changelly is een website waarbij je meer dan 50 soorten cryptovaluta om kan ruilen tegen Zcash. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons Stappenplan Changelly en uitleg eens.

Zcash omwisselen changelly