Zcash koers (ZEC) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Zcash koers (ZEC)

Zcash is een cryptocurrency met de focus op privacy. Het verbergt de balans op de rekeningen van gebruikers voor anderen. Zo kan niemand zien hoeveel jij op je rekening hebt. De afkorting van deze cryptomunt is ZEC. De Zcash koers kun je op deze pagina live volgen. Je ziet de data weergeven in euro, dollar en BTC. Daarnaast ook een overzicht van de huidige rang, totale handelsvolume en informatie hoe je deze munt het beste kunt kopen.

Klik hier om direct Zcash met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Zcash koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers ZEC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ZEC. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Zcash

Je kan Zcash (ZEC) direct kopen met iDEAL bij Litebit (maak hier een gratis account). Bij de onderstaande aanbieders kun je ook direct Bitcoin, Ether of Litecoin kopen. Deze kun je opsturen naar een exchange om deze te verhandelen naar ZEC. Alle markten en exchanges kun je overzichtelijk bekijken via coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.