Waves crypto kan je op meerdere manieren kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Bitvavo met iDEAL - BONUS!

Waves

In dit artikel gaan we dieper in op de focuspunten van het Waves project, krijg je algemene informatie en kom je erachter hoe je Waves crypto kunt kopen.

Waves peer-to-peer netwerk

Waves is een decentraal peer-to-peer netwerk dat is gebouwd op de blockchain. Op het Waves platform kun je onder andere je eigen cryptocurrency maken. Ook is het mogelijk om decentraal te handelen en crowdfunding op te starten. Dit is mogelijk met meerdere valuta zoals USD, EUR, CNY en natuurlijk Bitcoin.

Je kan zelfs een eigen ICO beginnen om zo jouw project op te starten. En dit kun je al bereiken binnen enkele minuten. Zonder dat het nodig is om moeilijke code te verwerken. Op verschillende exchanges wordt er gehandeld met de crypto valuta WAVES.

Waves platform en kopenDe focuspunten van Waves

Waves staat voor een hoop dingen. Naast een platform staat Waves ook voor een crypto currrency. En ook is het een manier om crowdfunding op te starten en tokens te maken. Wat zijn de focuspunten en voordelen van Waves?

  • Waves vindt het ironisch dat decentrale munten zoals Bitcoin en Ether op centrale punten bij exchanges bewaart wordt. Het is veel logischer om dit decentraal op het WavesDex platform te bewaren.
  • Smart Contracts: Deze zijn niet zo ingewikkeld als bij Ethereum. Ze zijn wel makkelijk aan te maken, krachtig en veilig.
  • Tokens: Je kan je eigen tokens maken binnen enkele minuten. Dit kost 1 WAVES crypto token om te doen. Je kan zelf een naam verzinnen, hoe het verspreid wordt en hoeveel decimalen achter de komma je wilt behouden. Ideaal voor crowdfunding en ICO’s
  • Mogelijk om met fiat geld (euro, dollar, yen) cryptocurrency te kopen. Ook kun je uitbetalen in fiat.
  • Zowel fiat als cryptogeld wordt geregistreerd in de blockchain van Waves

Algemene gegevens Waves

Hieronder wat algemene gegevens, wallets en informatie over waves (WAVES)

Hoe Waves crypto kopen?

Je kunt de cryptocurrency waves op meerdere manieren kopen. De makkelijkste manier is direct via iDEAL met Bitvavo. Een andere optie is om een andere cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc. te ruilen tegen Waves. Dit kan snel en met hele lage transactiekosten via Bitvavo. Bitvavo raden wij aan vanwege de gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast is het een partij die toestemming heeft om zijn diensten uit te voeren in Nederland. Als je wil beginnen met het kopen van Crypto zoals Waves, is Bitvavo de beste exchange.

Waves 

Hieronder nog enkele handige links over het Waves project, de crypto en andere handige informatie. Bekijk bijvoorbeeld eens de officiële website. Hier kan je nog meer handige informatie vinden. Voor je Waves crypto gaat kopen (of andere crypto), is het een must om je in te lezen in het project.