Waves

Wat is Waves, het platform en de cryptocurrency?

Waves is een decentraal peer-to-peer netwerk dat is gebouwd op de blockchain. Op dit platform kun je onder andere je eigen cryptocurrency maken. Ook is het mogelijk om decentraal te handelen en crowdfunding op te starten. Dit is mogelijk met meerdere valuta zoals USD, EUR, CNY en natuurlijk Bitcoin.

Je kan zelfs een eigen ICO beginnen om zo jouw project op te starten. En dit kun je al bereiken binnen enkele minuten. Zonder dat het nodig is om moeilijke code te verwerken. Op verschillende exchanges wordt er gehandeld met de cryptovaluta WAVES.

Waves platform en kopenDe focuspunten van Waves

Waves is meer dingen. Naast een platform is het ook een currrency. En ook is het een manier om crowdfunding op te starten en tokens te maken. Wat zijn de focuspunten en voordelen van Waves?

  • Waves vindt het ironisch dat decentrale munten zoals Bitcoin en Ether op centrale punten bij exchanges bewaart wordt. Het is veel logischer om dit decentraal op het WavesDex platform te bewaren.
  • Smart Contracts: Deze zijn niet zo ingewikkeld als bij Ethereum. Ze zijn wel makkelijk aan te maken, krachtig en veilig.
  • Tokens: Je kan je eigen tokens maken binnen enkele minuten. Dit kost 1 WAVES token om te doen. Je kan zelf een naam verzinnen, hoe het verspreid wordt en hoeveel decimalen achter de komma je wilt behouden. Ideaal voor crowdfunding en ICO’s
  • Mogelijk om met fiat geld (euro, dollar, yen) cryptocurrency te kopen. Ook kun je uitbetalen in fiat.
  • Zowel fiat als cryptogeld wordt geregistreerd in de blockchain van WavesAlgemene gegevens

Hieronder wat algemene gegevens, wallets en informatie over waves (WAVES)

Hoe Waves kopen?

Je kunt deze cryptocurrency op meerdere manieren kopen. De makkelijkste manier is direct via iDEAL met Litebit. Een andere optie is om een andere cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc. te ruilen tegen Waves. Dit kan snel en met hele lage transactiekosten via Changelly. Ook kun je bij de onderstaande aanbieders eerst Bitcoin kopen en deze daarna verhandelen om een exchange of via Changelly. Dit is vaak wel de goedkoopste optie.

Kopen met een creditcard

Via Changelly kun je met een creditcard deze currency kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

Waves kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct Waves kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw currency versturen naar andere mensen of naar een exchange.

WAVES Koers

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan