Vertcoin - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Vertcoin

Vertcoin is een digitale currency dat verzonden kan worden tussen mensen. VTC blijft trouw aan de originele visie van cryptocurrency en wordt ook wel de coin van de mensen genoemd. Het is een financieel systeem in handen van de gebruikers. Vertcoin is niet in handen van grote banken of andere instanties. Iedereen kan deze cryptovaluta kopen en meedoen. De munt is op een eerlijke manier gedistribueerd, zonder ICO of pre-mine van de developers. Ook heeft er geen airdrop plaatsgevonden. Deze valuta is ontwikkelt door de community en door een grote groep vrijwilligers. Dit is gedaan met hulp van donatie. Vertcoin belooft dat de transactiekosten, betrouwbaarheid en veiligheid gewaarborgd zullen blijven.

Eigenschappen van Vertcoin (VTC)

Een aantal kenmerken en eigenschappen op een rij:

  • Algoritme: Lyra2RE(v2)
  • Totale supply: 84 million
  • Block tijd: 2.5 minutes
  • Block beloning: 50 coins per block
  • Halvering: Elke 840,000 blocks (~4 years)
  • Difficulty Re-Target Time: every block (Kimoto’s Gravity Well)
  • Premine: Geen

Vertcoin VTCSpeerpunten van Vertcoin

De belangrijkste kenmerken en speerpunten volgens de officiële website van VTC zijn als volgt:

Decentraal minen

Het belangrijkste focuspunt van Vertcoin is de decentrale miner. Zij geloven dat minen eerlijk en makkelijk moet zijn. Ze staan geen ASIC’s toe op hun netwerk. Het team achter deze cryptovaluta doet er alles aan om dit o te houden. Hierdoor kan op lange termijn de veiligheid en eerlijke verdeling worden gewaarborgd

1 klik Vertcoin miner

Een sterk netwerk heeft meer dan een paar miners nodig. Zij hebben mining erg makkelijk gemaakt met een 1-klik-miner. Het is een van de makkelijkste coins om te minen voor de absolute beginner.

Web wallet

Vertcoin heeft een betrouwbare en veilige manier gevonden om VTC te versturen naar vrienden en familie. Je hebt zelf altijd controle over jouw private key. Bedrijven die VTC willen accepteren kunnen dit doen op een tablet of mobiele telefoon. Ze hoeven alleen de app te downloaden.

Actieve developers en team

De belangrijkste ontwikkelaars van dit cryptogeld zijn actief bezig om de munt te blijven verbeteren. Het is volledig open-source en alle informatie wordt gedeeld met de actieve community. Ze proberen een goede relatie te onderhouden met iedereen die dat maar wilt.

Segwit geactiveerd

Om grotere blocksizes met meer transacties te kunnen garanderen hebben zij in mei 2017 de Segwit technologie geïmplementeerd. Zo kan er ook een tweede laag worden gemaakt en biedt het meer oplossing voor toekomstige verbeteringen.

In ontwikkeling en roadmap

Vertcoin heeft ook een aantal speerpunten die nog in ontwikkeling zijn. Hier verwachten de fans van deze munt veel van. Dit zijn:

  • Lightning Network: Supersnelle directe transacties
  • Stealth addresses: Meer privacy voor de gebruikers
  • Atomic Cross-Chain: Een decentrale manier om jouw digitale valuta om te wisselen naar andere valuta op de blockchain. Bijvoorbeeld: Vertcoin naar Litecoin of Bitcoin (en andersom).

Kopen VTC

Je kan deze cryptovaluta snel en gemakkelijk kopen met iDEAL. Gebruik de onderstaande widget en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten.

Vertcoin 

Livekoers