Vertcoin koers

De Vertcoin koers heeft een gelijk patroon als veel anderen coins. Aan het begin een grote stijging, net nadat deze op de markt komt. Daarna een dal waarin de prijs redelijk stabiel blijft. Niet alle cryptovaluta weten daar makkelijk uit te komen, maar VTC lijkt het wel te lukken. De koers van de munt is binnen een aantal maanden gestegen van onder de 50 eurocent naar bijna 10 euro. In de toekomst wordt er veel van Vertcoin verwacht, daarom hebben wij het ook benoemd in onze blog over veelbelovende cryptocurrency die je met iDEAL kan kopen. Op deze pagina kun je de Vertcoin koers volgen in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook de informatie over het handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidige rang.Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Vertcoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers VTC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/VTC Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen VTC

Vertcoin is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Handel €1000 gratis! 

Wij hebben een hele leuke samenwerking met onze favoriete cryptocurrency broker. Wie zich via de onderstaande button registreert handelt de eerste 1000 euro gratis! Helemaal zonder enige transactiekosten.