VeChain alle informatie over blockchain - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

VeChain

VeChain, met de afkorting VEN, is een van ’s werelds meest toonaangevende blockchain-platformen voor producten en informatie. Ook is deze cryptocurrency een van de eerste blockchain-technologiebedrijven ter wereld. Door gebruik te maken van blockchain-technologie streeft VeChain naar het bouwen van een vertrouwensvrij en gedistribueerd bedrijfsecosysteem, dat zichzelf verspreidt en schaalbaar is.

De VeChain rebrand

In december 2017 werd er door VeChain een rebrand aangekondigd die 1,5 maand later plaats zou vinden. Er zijn twee grote bedrijven die deze coin gebruiken als kerntechnologie, PwC (Price Waterhouse Coopers), een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf, en DNV GL (Det Norske Veritas Germanische Lloyd), een wereldwijd opererend classificatiebureau voor met name de energie, maritieme, olie & gas-industrie. Door deze samenwerkingen is er volgens VeChain een hoogtepunt bereikt wat zich uit in een herlancering. Een herlancering van een private blockchain naar een gekwalificeerd, gedecentraliseerd openbaar applicatie platform in staat tot het evolueren van hoe de wereld bedrijfsecosystemen definieert. Even in makkelijkere woorden. Door de samenwerking met twee internationaal bekende grote bedrijven is VeChain met meer dan 90 werknemers aan de slag gegaan om van VEN in plaats van een private blockchain een enorm platform te maken.

VeChain kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. De beste manier is via de onderstaande widget. Je betaalt over de eerste 1000 euro geen transactiekosten. Dit wordt verrekend na registratie. Als alternatief kun je ook deze link gebruiken om jezelf te registeren.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Koers VeChain

Bekijk hieronder de actuele koers van VeChain.