VeChain

VeChain, met de afkorting VEN, is een van ’s werelds meest toonaangevende blockchain-platformen voor producten en informatie. Ook is deze cryptocurrency een van de eerste blockchain-technologiebedrijven ter wereld. Door gebruik te maken van blockchain-technologie streeft VeChain naar het bouwen van een vertrouwensvrij en gedistribueerd bedrijfsecosysteem, dat zichzelf verspreidt en schaalbaar is.


De VeChain rebrand

In december 2017 werd er door VeChain een rebrand aangekondigd die 1,5 maand later plaats zou vinden. Er zijn twee grote bedrijven die deze coin gebruiken als kerntechnologie, PwC (Price Waterhouse Coopers), een internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf, en DNV GL (Det Norske Veritas Germanische Lloyd), een wereldwijd opererend classificatiebureau voor met name de energie, maritieme, olie & gas-industrie. Door deze samenwerkingen is er volgens VeChain een hoogtepunt bereikt wat zich uit in een herlancering. Een herlancering van een private blockchain naar een gekwalificeerd, gedecentraliseerd openbaar applicatie platform in staat tot het evolueren van hoe de wereld bedrijfsecosystemen definieert. Even in makkelijkere woorden. Door de samenwerking met twee internationaal bekende grote bedrijven is VeChain met meer dan 90 werknemers aan de slag gegaan om van VEN in plaats van een private blockchain een enorm platform te maken.

VeChain kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om VeChain (VEN) direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of US Dollar Tokens (Ether) kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar VEN toe. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, USDT en ETH kopen.

Koers VeChain

Bekijk hieronder de actuele koers van VeChain. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers VeChain in euro

Hier vind je huidige koers in euro.

VEN koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in Amerikaanse dollar is als volgt:

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan