Ubiq crypto kopen op verschillende manieren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ubiq

Ubiq is een digitale cryptovaluta dat zich richt op smart contracts. Dit worden ook wel slimme contracten genoemd. Het is gebouwd op de zeer populaire Ethereum blockchain. Daarnaast is Ubiq een decentraal platform voor het ontwikkelen van decentrale applicaties (dapps). Volgens de website van deze munt functioneert het platform als supercomputer. Zij zien het platform als oplossing om duizenden taken, die normaal door derden worden gedaan, op één platform te automatiseren. Het is een munt die je gemakkelijk direct met iDEAL kan kopen. Dit doe je onder andere bij Litebit (maak een gratis account).

Ubiq informatieFlux difficulty algorithm

Het flux moeilijkheids-algoritme is een van de innovaties van het Ubiq netwerk. Voordat Ubiq er was, waren er andere Ethereum forks die werden aangevallen, omdat ze geen goed algoritme hadden. Deze konden niet dynamisch de hashrate aanpassen. Ubiq heeft hier wel een speciaal algoritme voor geïmplementeerd. De moeilijkheidsgraad wordt na elk block opnieuw uitgerekend. Het is dankzij dit algoritme – volgens de makers – een betere en veiliger platform geworden.

Algemene gegevens Ubiq

Een aantal algemene informatie over deze digitale valuta en het Ubiq platform op een rij:

  • Algoritme: Dagger Hashimoto
  • Block beloning: 8. Na elk jaar 1 miner tot 1 UBQ per block
  • Block Target: 88 seconden
  • HTTP RPC server port: 8588
  • Websocket RPC server port: 8589
  • Network listening port: 30388
  • Network ID: 88
  • Chain ID: 8 (EIP 155 Replay Attack Protection compliant)
  • Code die te maken heeft met de DAO vork verwijdert

Ubiq kopen

Ubiq wordt afgekort als UBQ. Je kan deze cryptovaluta snel en gemakkelijk kopen met iDEAL. Dit doe je via onze partner Litebit (gratis account). Je moet dan wel beschikken over een eigen UBQ wallet. Dit kan met een dekstop wallet of een browser wallet. Ook kun je deze valuta opslaan op de meeste hardware wallets. Een actueel overzicht van de wallets kun je vinden via deze link

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Je kunt via Litebit direct Ubiq (UBQ) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel UBQ willen kopen. Je kunt daarna jouw gekochte crypto versturen naar andere mensen of naar een exchange

Ubiq