TRON

Tron is een decentrale applicatie. Er kunnen smart contracts, ook wel slimme contracten, op gemaakt worden. Het kan door iedereen gebruikt worden. Het is op de blockchain gemaakt. Het hoofddoel van TRON is om wereldwijd gratis content te bieden middels de blockchaintechnologie. Het protocol rondom TRON zorgt er voor dat iedere gebruiker vrij data kan gebruiken en opslaan. Dit allemaal op een decentrale en veilige manier.


De token van TRON- TRONIX

Tronix is de officiële token die op het netwerk wordt gebruikt. Deze wordt op de exchanges afgekort als TRX. Mensen die deze token bezitten, krijgen automatisch TP. Dit heet TRON Power. Mensen die TP bezitten kunnen stemmen over belangrijke zaken binnen het netwerk. Ook hebben zij meer privileges. De token kan worden verhandeld en gekocht via meerdere manieren en op meerdere websites.

TRX kopen?

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om TRON direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange, zoals Yobit. Daar verhandel je naar TRON (TRX) toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Koers TRON

Bekijk hieronder de actuele koers van TRON. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers TRON in euro

De huidige koers in euro.

TRON koers in Amerikaanse dollar

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan