TRON is op verschilende manieren te kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

TRON

Tron is een decentrale applicatie. Er kunnen smart contracts, ook wel slimme contracten, op gemaakt worden. Het kan door iedereen gebruikt worden. Het is op de blockchain gemaakt. Het hoofddoel van TRON is om wereldwijd gratis content te bieden middels de blockchaintechnologie. Het protocol rondom TRON zorgt er voor dat iedere gebruiker vrij data kan gebruiken en opslaan. Dit allemaal op een decentrale en veilige manier.

De token van TRON- TRONIX

Tronix is de officiële token die op het netwerk wordt gebruikt. Deze wordt op de exchanges afgekort als TRX. Mensen die deze token bezitten, krijgen automatisch TP. Dit heet TRON Power. Mensen die TP bezitten kunnen stemmen over belangrijke zaken binnen het netwerk. Ook hebben zij meer privileges. De token kan worden verhandeld en gekocht via meerdere manieren en op meerdere websites.

TRX kopen?

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. De beste manier is via de onderstaande widget. Je betaalt over de eerste 1000 euro geen transactiekosten. Dit wordt verrekend na registratie. Als alternatief kun je ook deze link gebruiken om jezelf te registeren.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Koers TRON

Bekijk hieronder de actuele koers van TRON.