TenX alle informatie over de wallet - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

TenX

TenX is een cryptocurrency betaalplatform. Het bestaat uit een portemonnee (wallet), een fysieke debit card, bankaccount en bankautomaten. In het kort willen ze het makkelijker maken om cryptovaluta over de gehele wereld te gebruiken. Het platform verbindt bedrijven en blockchains met de echte wereld op een gedecentraliseerde manier. Ontwikkelaars kunnen beveiligde smart contract modules ontwikkelen. Bedrijven kunnen hun gebruikers verbinden met betalingen in het dagelijks leven. De token, die verhandelbaar is, van TenX heet PAY.

Het Comit netwerk

Het platform waar zij gebruik van maken heet het COMIT network. Dit staat in het Engels voor “Cryptographically-secure Off-chain Multi-asset Instant Transaction network”. Een hele mond vol, maar simpel gezegd: een netwerk waarop transacties snel over meerdere blockchains kan worden uitgevoerd. Dus als je bijvoorbeeld iemand kent die jou in Litecoin wilt betalen, maar jij wil eigenlijk alleen maar Bitcoin, dan kan COMIT helpen.

Hoe werkt TenX?

Het grote voordeel van TenX is dat het geen transactiekosten rekent. Je betaalt echt 0 euro of PAY in kosten als je iets wilt ontvangen of overboeken. Als je echter de bankpas (debit kaart) van TenX wilt hebben, betaal je hier wel een bijdrage voor. Helaas zit er wel een limiet aan het aantal gratis transacties. Als je boven een bepaald bedrag komt, moet je wel een zeer bescheiden bijdrage betalen.

Om het platform te gebruiken moet je de TenX wallet gebruiken. Deze kun je op de desktop downloaden of via de Android PlayStore (Google).

TenX PayPAY kopen

Je kunt Tenx, afgekort op de markt als PAY, kopen op meerdere manieren. Het beste kun je eerst Bitcoin kopen. Deze verstuur je naar een Bitcoin wallet. Als je dat hebt gedaan, kun je op een exchange deze tokens kopen. Bij de onderstaande aanbieders kun je goed terecht om Bitcoin te kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

TenX