Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Steem

Steemit is – kort uitgelegd – een Social Media platform waarbij iedereen beloningen kan verdienen. Op dit platform krijgen gebruikers die bijdragen door midden van artikelen schrijven, een beloning in Steem. Dit is de cryptocurrency die gebruikt wordt op deze website. Gebruikers kunnen stemmen op artikelen. Als een artikel stemmen krijgt, verdient de schrijver de cryptocurrency. Een revolutionair systeem op de blockchain. Het doet ons denken aan websites zoals InfoNu, waarbij gebruikers 50% van de advertentie-inkomsten krijgt, en Reddit, waar stemmen op berichten mogelijk is.

Steemit en steemHoe werkt Steemit?

Op veel manieren is Steemit gelijk aan ander digitaal geld. Zo kan je deze valuta gewoon kopen, verhandelen en verkopen op de open markt. Net zoals bij andere digitale valuta. Bij Bitcoin en andere altcoins worden er elke dag nieuwe coins gemaakt (minen). Deze worden verdeeld over de mensen die meedoen aan dit systeem. Bij Steemit is er ook sprake van mijnen, maar het is niet de hoofdmanier om geld te verdienen. Elke dag komen er nieuwe Steem bij en deze worden verdeeld over de mensen die meehelpen aan de website. Hoe meer je schrijft en meedoet, des te meer Steem je ontvangt.

Mensen die content schrijven krijgen een beloning in Steem. Ook als gebruikers goed commentaar achterlaten, krijgen zij de cryptocurrency.

Drie soorten valuta

Het platform en netwerk Steemit kent drie soorten digitale valuta:

  • Steem: Dit zijn units die je kunt kopen en verkopen voor fiat geld bij bijvoorbeeld een exchange. Je kan deze net zoals bij Bitcoin verhandelen. Dit wordt gezien als een korte-termijn valuta, omdat er elke dag steeds meer Steem bijkomt.
  • Steem Power: Dit is een lange termijn valuta. Je kan Power pas na 2 jaar verkopen. Wie dit bezit, heeft zeggenschap over beslissingen binnen het netwerk. Als je veel Steem Power hebt, krijg je ook meer beloningen uit het minen. Op het moment van schrijven is de verdeling als volgt: 90% naar de Steem Power houders en 10% naar de content schrijvers
  • Steem dollar: Deze valuta is de derde en meest stabiele. Deze is ontworpen om nooit veel in waarde te fluctueren. Als je een artikel schrijft dan krijg je 50% uitbetaald in SteemDollar.

Steem dollars, wat kan je er daar mee doen?

Als je content hebt geschreven en er een beloning voor hebt gehad (50% steem Dollar) kun je drie dingen doen:

  • Je kan deze omzetten naar de normale verhandelbare currency Steem. Deze kan verkocht worden op een exchange.
  • Je kan deze munt vasthouden. Het geld blijft in het netwerk en je krijgt 10% rente.
  • Je kan deze verhandelen voor Steem Power. Je krijgt hier na 2 jaar een grote beloning voor als je het vast houdt. Dit omzetten kan in jouw steemit.com account via de officiële website.

Steem kopen

Als je deze cryptovaluta wilt kopen om bijvoorbeeld om te zetten naar Steem Power of mee te handelen, kan dan dat door eerst Bitcoin te kopen en deze te verhandelen op een exchange. Bitcoin kopen kan je goed doen bij de volgende aanbieders:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Steem 

Handel eerste €1000 gratis