Status op verschillende manieren te kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Status

Status, met de afkorting SNT, is een decentrale munt. Het is de tool om meerdere munten op het Ethereum netwerk te kunnen verzenden, ontvangen en bewaren. Status is ook een open-source platform waar iedereen zijn DAPP’s kan vermelden. In deze blog lees je meer over decentrale applicaties. Onder andere door dit open-source platform, de chatmogelijkheden en andere opties is Status een munt die een hechte en praktische community wil creëren. Met Status kan je veilig geldzaken regelen, chatten en met een speciale browser nieuwe DAPP’s ontdekken op het decentrale web.

De community op het Ethereum Netwerk

Status is een munt die een community wil creëren. Er zijn eigenlijk drie verschillende onderdelen waarmee zij dit community gevoel willen bereiken.

  • Verbinden van Status gebruikers in dezelfde omgeving.
  • Chats waarin je onder andere smart contracts en betalingen kunt versturen.
  • Het creëren van een platform waar je makkelijk DAPP’s kan vermelden of ontdekken.

Deze munt biedt ten eerste de mogelijkheid om andere Status gebruikers in de buurt te ontdekken om zo makkelijker te kunnen handelen in producten en diensten.
Ten tweede kun je door middel van het gebruik van de chat smart contracts en betalingen versturen. Ook kun je in deze chat gebruik maken van het verzenden en ontvangen van gecodeerde berichten door gebruik te maken van een peer-to-peer protocol dat niet afhankelijk is van gecentraliseerde of centrale servers.
Als laatste kan je makkelijk DAPP’s vermelden of ontdekken. Hierdoor wordt jouw mobiel een knooppunt in het Ethereum netwerk en heb je altijd en overal toegang tot het Ethereum ecosysteem. Zo zijn er nu al DAPP’s aangesloten waar je creatieve content kan maken en delen met de wereld, waar je kan werken of werknemers kan inhuren voor cryptocurrency en nog veel meer!

StatusStatus kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Status (SNT) direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst bijvoorbeeld South Korean Won, Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar SNT toe. Voor een volledig overzicht van alle exchanges en de cryptocurrency waartegen je ICON kunt inwisselen bekijk je de tabel via deze link.
Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC en ETH kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.