SALT op verschillende manieren kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

SALT

SALT is een leningsstelsel voor leningen op de blockchain. Om te kunnen lenen heb je deze ERC-20 smart contract munt nodig. Hiermee kan je een lidmaatschap aanschaffen op het SALT-platform. Op dit platform kan je jouw bezittingen, zoals bitcoin en andere populaire cryptocurrency, gebruiken als onderpand om te kunnen lenen. Als je jouw lening terugbetaald krijg je gelijk weer toegang tot jouw bitcoin. Let op, dit is wel een controversieel programma.

Wat gebeurt er als de marktwaarde van mijn activa verandert

Als de marktwaarde van jouw activa verandert, kan je twee dingen doen. Ten eerste zou je ervoor kunnen kiezen om niets te doen en de betalingen te doen volgens de voorwaarden van de uitleenovereenkomst. Ten tweede kan je ervoor kiezen om de verhoogde waarde aan de hoofdsom toe te voegen voor extra kapitaal van de kredietgever.
Maar wat nou als de marktwaarde van de cryptocurrency zo veel daalt dat er sprake is van een schending van de overeengekomen loan-to-value drempel? Dan wordt je benaderd door SALT met de mogelijkheid om een extra onderpand toe te voegen of een aanvullende hoofdsombetaling uit te voeren. Hierdoor wordt het rekeningsaldo weer in evenwicht gebracht.

SALT kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om SALT direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere cryptocurrency, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar SALT toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.