Request Network - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Request Network

Request Network, met als afkorting REQ, is een gedecentraliseerd netwerk voor betalingsverzoeken. Het netwerk is gebouwd op Ethereum wat betekent dat het een ERC-20 token is. De betalingsverzoeken kunnen gelden voor online betalingen, maar ook voor facturatie en boekhouding. Naast deze functies zijn er nog andere doeleinden waarvoor Request Network voor gebruikt kan worden.

Waar kan je REQ voor gebruiken?

Er zijn vijf verschillende doeleinden waarvoor je Request kan gebruiken.
1. Online betalingen: Als je iets online wilt bestellen kan je betalen met Request in plaats van met PayPal of creditcard. Dat is veilig, snel, goedkoper omdat je er geen commissie wordt ingehouden en je hoeft niet te betalen als je nog niet akkoord bent gegaan met het betalingsverzoek.
2. Facturatie: Je kan facturen maken en delen op de blockchain. Ook geavanceerde betalingsvoorwaarden zijn geen probleem, denk aan late betalingen, aanbetalingen en belastingen.
3. Audit en boekhouding: Request zorgt voor een real-time boekhouding. Je kan wisselen van accounting provider zonder datamigratie en je kan gebruik maken van een smart-audit algoritme.
4. Internet of things: Request biedt een sterk en duidelijk kader voor het internet of things om financieel te communiceren. Er is een universeel format en er is data beschikbaar zonder een derde partij hiermee te vertrouwen.
5. Transparantie: Budget transparantie voor de overheid, niet-gouvernementele organisaties en gemeentes. Request zal een eenvoudige en open manier zijn om voor die budgettransparantie te zorgen. Het is onveranderlijk en vertrouwd.

Request NetworkRequest Network kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Onze favoriet is direct bij onze favoriete aanbieder via de onderstaande widget:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Koers Request Network

Bekijk hieronder de actuele koers van REQ. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.