Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Reddcoin

Reddcoin is een digitale cryptocurrency. Het staat ook bekend als de Social Media cryptovaluta. Het wil op elk Social Media platform transacties mogelijk maken tussen mensen. Dit zonder transactiekosten. Met de Reddcoin button zou je iemand snel een beloning in de vorm van cryptovaluta moeten kunnen gaan geven. Nu geef je mensen of bedrijven een like of abonneer je bijvoorbeeld op hun YouTube kanaal. In de toekomst geef je mensen misschien wel een kleine beloning in RDD. Mensen die content maken of streamen krijgen met Reddcoin een extra manier om inkomen te creëren. Reddcoin maakt het mogelijk om cryptovaluta kosteloos over te maken tussen mensen. Het is een valuta dat microtransacties mogelijk wil maken op sociale platformen. Iets wat – volgens hen – Bitcoin nooit zou kunnen wegens de hoge transactiekosten.

Reddcoin wallets

Er zijn meerdere vormen van Reddcoin wallets. Deze kun je allemaal vinden op de officiële website via deze link. In 2018 wordt ook een mobiele RDD wallet verwacht waarin het mogelijk is om te staken. Op het moment van schrijven zijn op de volgende besturingssystemen en platformen Reddcoin wallets beschikbaar:

  • Windows 32
  • Windows 64
  • Mac
  • Linux

Reddcoin Tip Platform

Het moet in de toekomst mogelijk worden om direct uit jouw wallet (mobiel, dekstop of web) iemand een tip (fooi) te geven. Dit moet mogelijk worden op alle sociale media platformen, zoals YouTube, Facebook, Reddit, Twitch en Twitter.

Mobiel staken Reddcoin RDDRedd-ID

Een van de belangrijkste toevoegingen aan deze cryptocurrency is Redd-ID. De release van deze feature is al een aantal keer uitgesteld, maar wordt nu eind 2017, begin 2018 verwacht. Je kan op deze manier Reddcoin overmaken naar andere gebruikers via een gebruikersnaam. Je hoeft zo niet meer een lang adres in te typen of te kopiëren, maar hebt aan een gebruikersnaam voldoende. Jouw Redd-ID gebruikersnaam wordt gekoppeld aan jouw unieke Reddcoin adres.

Roadmap en updates

Reddcoin heeft in het verleden een aantal keer belangrijke features moeten uitstellen. De hoofdontwikkelaar heeft halverwege 2017 mensen toegevoegd aan het team en ze zijn weer actiever geworden met ontwikkelen. In de roadmap hebben ze voor Q4 2017 en een deel van 2018 veelbelovende dingen klaarstaan. Sommige mensen menen dat dit te laat is, anderen verwachten er veel van. De koers van Reddcoin staat nu erg laag, maar er zijn dan ook veel cryptocurrency in omloop. Het maximale aantal Reddcoin is meer dan 1365  keer hoger dan bij Bitcoin.

Roadmap ReddcoinReddcoin kopen

Je kan deze cryptovaluta direct kopen met iDEAL. Dit kan via onze partner Litebit (maak nu een gratis account aan) Zij kunnen eventueel jou van een gratis Reddcoin wallet voorzien. Zo hoef je zelf geen extra stappen te ondernemen m.b.t. jouw wallet. Lees ook onze uitleg over Hoe werkt Litebit en een uitleg over Litebit Wallets. Ook kun je deze munt kopen op een exchange zoals Yobit (gratis account). Je moet dan eerst Bitcoin kopen. Dat doe je bijvoorbeeld bij de onderstaande aanbieders.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

[

Je kunt via Litebit direct Reddcoin kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel RDD willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw RDD versturen naar andere mensen of naar een exchange.[/vc_cta][vc_column_text]

Handel eerste €1000 gratis