RChain RHOC - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

RChain RHOC

RChain is zowel een digitale valuta als een oplossing voor bedrijven die willen werken met blockchain. Zij vinden huidige blockchainplatormen revolutionair en inspirerend, maar vinden wel dat aan deze techniek verbeteringen aangebracht kunnen worden. Ze vinden huidige platformen onder andere te langzaam niet schaalbaar en soms zelfs onveilig in gebruik voor grote applicaties. RChain is ontworpen om deze problemen te verhelpen. Zij hebben –naar eigen zeggen- voor het eerst een veilige en schaalbare blockchainoplossing gemaakt.

Rchain maakt, net als Ethereum, gebruik van Smart Contracts. Deze “Slimme contracten” zijn geschreven in Rholang. Dit is een programmeertaal. Deze contracten draaien op de Rho Virtual Machine. RhoVM zorgt er voor dat de contracten snel en schaalbaar zijn. Ook is de veiligheid gegarandeerd. Daarnaast is het met deze techniek mogelijk om meerdere blockchains te ondersteuenen. Zowel publiek als privé. Dit kan door de gebruiker ingesteld worden. RChain wil dé oplossing worden voor bedrijven die blockchain in willen zetten. Een zeer ambitieus project met als token RHOC. Dit is de digitale valuta die nodig is om deze blockchain te gebruiken.

De eigenschappen van RChain

Hierboven hebben we al enkele kenmerken omschreven. Volgens de oficiële website van RChain zien zij de volgende voordelen:
– Schaalbaarheid: Het platform kan eventuele groei goed aan. Het kan lineair opschalen, terwijl het dezelfde prestaties biedt.
– Snelheid: RChain werkt snel en blijft goede prestaties houden. Dit is nodig om mee te kunnen in de moderne markt van decentrale applicaties en blockchainoplossingen.

RHOC kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om RChain direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar RHOC toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Koers RChain

Bekijk hieronder de actuele koers van RChain Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.