Home Alle cryptocurrency RaiBlocks

RaiBlocks

RaiBlocks is een populaire cryptocurrency. Het is vanaf de grond af aan gemaakt en dus geen letterlijke kopie van andere cryptovaluta. RaiBlocks maakt gebruik van een geheel nieuwe block-architectuur. Elk account heeft een eigen blockchain. De consensus wordt bereikt door “delegated proof of stake”. Het biedt transacties aan zonder kosten, waardoor het onbeperkt schaalbaar is. Ook is het hierdoor ideaal te gebruiken voor peer-to-peer transacties. Het gehele netwerk vereist minimale resources. Er is geen speciale mining-hardware nodig om alle transacties te verweren. Tot op heden heeft RaiBlocks meer dan vier miljoen transacties verwerkt. Het orderboek is slechts 1,7GB root. Dit is een schijntje vergeleken met bijvoorbeeld Bitcoin.


De voordelen van RaiBlocks (XRB)

Een aantal voordelen van deze cryptovaluta op een rij:

  • Geen transactiekosten. Transacties verwerken kost geen geld. Omdat alle transacties individueel worden verwerkt, heeft RaiBlocks geen problemen met de blockgrootte. Dit is bij veel ander munten wel het geval.
  • Transacties worden direct verstuurd en worden ook direct ontvangen bij RaiBlocks
  • Schaalbaar. RaiBlocks is bijna onbeperkt schaalbaar

RaiBlocks XRBXRB kopen?

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om RaiBlocks direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar RaiBlocks toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo

Koers XRB

Bekijk hieronder de actuele koers van RaiBlocks Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers RaiBlocks in euro

De huidige koers in euro.

XRB koers in Amerikaanse dollar

[currencygraph currency1=”xrb” currency2=”usd”]

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:
[currencygraph currency1=”xrb” currency2=”btc”]

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.