Radium informatie voor het kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Radium

Radium is een cryptocurrency met de afkorting RADS. Het brengt geavanceerde hulpprogramma’s voor de blockchain. Radium is een proof-of-stake cryptovaluta. De blockchain is gedistribueerd met de hulp van nodes over de gehele wereld. De software is beschikbaar op Windows, MaxOS en Linux. De Radium cliënt kan op de meeste systemen worden gedraaid, waardoor het erg laagdrempelig is. Radium bestaat uit verschillende lagen, zoals de core, Blockchain as a service (BaaS) platform en de Radium Smartchain. De officiële wallet kun je op deze website downloaden.

Algemene informatie

Hieronder de algemene informatie van RADS:

  • Afkorting: RADS
  • RPC Poort: 27914
  • Blocktijd: 1 minuut
  • Block volwassenheid: 60 blocks
  • PoS beloning: 1 coin / block
  • Minimum leeftijd staken: 6 uur
  • Dagelijkse generatie: 1440 coins
  • Initiële PoW distributie: 1,008,00

Radium informatieOp welke exchanges kun je deze coin kopen?

Je kan RADS verhandelen op de volgende exchanges:

Radium Smartchain en Proof-of-Author

De Radium Smartchain software voegt extra functionaliteiten toe aan de Radium Core Blockchain. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een digitale identiteit te creëren om bestanden en teksten te verifiëren. Deze worden opgeslagen in de blockchain, waardoor het proces onomkeerbaar is. Het kan gebruikt worden om dingen te verifiëren, zoals echtheid, eigendomsrecht of eigendom van een bestand. Het “Proof of Author” systeem kan op meerdere manieren worden ingezet.

Een voorbeeld

Iemand plaatst een bericht met daarin een downloadlink naar een bestand. Een ander persoon kopieert dit bericht en herplaatst het op een ander forum. De downloadlink wordt aangepast naar een website waar virussen in het bestand zitten. Dit kan voorkomen worden. Met het Proof-of-Author algoritme kan de eerste persoon het bestand beveiligen. Hij kan in een blockchain aangeven dat een bepaald bestand bij zijn naam hoort. Als mensen het willen downloaden, dan controleren zij met de verificatie-tool of dit het originele bestand is van persoon 1. Als de code wordt verandert en het bestand wijst naar een andere website, dan wordt het als ongeldig gezien. In dit voorbeeld helpt het mensen om bestanden die zij downloaden dubbel te checken.

RADS kopen

Radium kan worden gekocht op meerdere manieren. Voor beginners is het erg makkelijk. Je koopt het gewoon met iDEAL via Bitvavo (maak nu een gratis account aan). Ook kun je er voor kiezen om zelf geen wallet te downloaden en moeilijk te doen. Bitvavo heeft gratis wallets waar je Radium in op kan slaan.

Radium