Qtum

Wat is QTUM?

QTUM is een open-source project. Het is gebouwd op de blockchaintechnologie. De ontwikkelaar is de Qtum-Foundation uit Signapore. Deze cryptocurrency wordt ook wel een hybride blockchain applicatie platform genoemd. Je zou het kunnen zien als een combinatie van Bitcoin en Ethereum. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van smart contracts is het een veelzijdig project. Ook is het een modulair systeem. Dat betekent dat de verschillende onderdelen van QTUM uitwisselbaar zijn met diverse systemen.

QTUM kopenWat is het verschil met andere blockchainprojecten?

Het Qtum project biedt veel voordelen voor de community die gebruik maakt van smart contracts. Het project is ontworpen door het beste van Bitcoin en Ethereum samen te voegen. Men denkt dat menen hiermee een platform kunnen vinden dat stabiliteit en eenheid vormt. Ze willen voornamelijk dat bedrijven gebruik gaan maken van dit platform, dat gebruik maakt van Proof of Stake (PoS).


Kun je Qtum minen?

Nee, dat is niet mogelijk. Je kunt de tokens verdienen door gebruik te maken van het PoS algoritme en door de tokens te verhandelen. In totaal komen er 100 miljoen coins op de markt.

Waar Qtum kopen?

Je kunt op het moment deze coin niet kopen direct via iDEAL. Het wordt gelukkig wel verhandelt op meerdere exchanges, zoals Coinone, HitBTC, Bittrex en Binance. Je kunt het beste, als je QTUM wilt kopen, eerst Bitcoin kopen met iDEAL bij een van de onderstaande aanbieders. Daarna verstuur je deze naar een exchange naar keuze (die Qtum verhandelt). Je ruilt dan BTC/QTUM. Deze kun je daarna eventueel weer versturen naar de QTUM Wallet Go Mobile (kleine hoeveelheden) of naar de desktop wallet.

BTC kopen met een creditcard

Via Changelly kun je met een creditcard btc kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen naar Qtum of naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

Bitcoin kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct Bitcoin kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel BTC willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw Bitcoin versturen naar een exchange en deze verhandelen naar Qtum.

Qtum Koers

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan