Qtum crypto kopen op verschillende manieren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Qtum

QTUM is een open-source project. Het is gebouwd op de blockchaintechnologie. De ontwikkelaar is de Qtum-Foundation uit Signapore. Deze cryptocurrency wordt ook wel een hybride blockchain applicatie platform genoemd. Je zou het kunnen zien als een combinatie van Bitcoin en Ethereum. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van smart contracts is het een veelzijdig project. Ook is het een modulair systeem. Dat betekent dat de verschillende onderdelen van QTUM uitwisselbaar zijn met diverse systemen.

QTUM kopenWat is het verschil met andere blockchainprojecten?

Het Qtum project biedt veel voordelen voor de community die gebruik maakt van smart contracts. Het project is ontworpen door het beste van Bitcoin en Ethereum samen te voegen. Men denkt dat menen hiermee een platform kunnen vinden dat stabiliteit en eenheid vormt. Ze willen voornamelijk dat bedrijven gebruik gaan maken van dit platform, dat gebruik maakt van Proof of Stake (PoS).

Kun je Qtum minen?

Nee, dat is niet mogelijk. Je kunt de tokens verdienen door gebruik te maken van het PoS algoritme en door de tokens te verhandelen. In totaal komen er 100 miljoen coins op de markt.

Waar Qtum kopen?

Je kunt op het moment deze coin niet kopen direct via iDEAL. Het wordt gelukkig wel verhandelt op meerdere exchanges, zoals Coinone, HitBTC, Bittrex en Binance. Je kunt het beste, als je QTUM wilt kopen, eerst Bitcoin kopen met iDEAL bij een van de onderstaande aanbieders. Daarna verstuur je deze naar een exchange naar keuze (die Qtum verhandelt). Je ruilt dan BTC/QTUM. Deze kun je daarna eventueel weer versturen naar de QTUM Wallet Go Mobile (kleine hoeveelheden) of naar de desktop wallet.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Qtum